Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hétfőn szeretkeztem utoljára...

Varga Esztíí kérdése:

Hétfőn szeretkeztem utoljára a "barátommal" és ma reggel úgy ébredtem, hogy rettentően viszket a hüvelyem. Tegnapi nap folyamán az is roppant furcsa volt, hogy folyásom volt aminek igen csak fura szaga volt. Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
folyás aminek furcsa szaga volt.viszket, esetleg volna valami házi gyógymód erre ?!

#hüvely #viszketés #furcsa szagú fólyás
2012. aug. 30. 10:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Hiába kiabáltok rá már el van cseszve itt az anyját kéne pofozni,a saját lánya életét cseszte el! Buta vagy te lány nem tanitottak meg semmire és ez baj!
2012. aug. 30. 16:43
 22/39 anonim ***** válasza:
10%
Ezt a beleegyezési korhatárt sokan úgy értelmezik, hogy 14 éves kortól kötelező a szex, pedig ehhez nem csak testileg kell megérni, hanem szellemileg is. Kedves Kérdező! Vállald a tetteid következményeit és menj orvoshoz!
2012. aug. 30. 16:45
 23/39 anonim ***** válasza:
76%
Istenem, ti válaszolók mekkora bunkó parasztok vagytok... ő hibája, hogy nem védekeztek, gondolom megbánta, na de három oldalon keresztül ezen veszekedni... és egy terhességi teszt 1-2 hét után tudja biztosra megmondani hogy terhes-e, úgyhogy nem tudom hogy minek dobja ki a pénzt egy tesztre ameddig nem "működik". Amúgy beléd élvezett?
2012. aug. 30. 21:33
 24/39 anonim ***** válasza:
66%

23-as, te meg hiányos tudással osztod az észt.

"beléd élvezett?" ha csak ettől lehetne valaki terhes.... elég ha az előnedvből egy csepp bement.

köszönjük, egyes, leülhetsz

2012. aug. 30. 21:37
 25/39 A kérdező kommentje:
Nem élvezett belém időben kivette..!!
2012. aug. 30. 21:43
 26/39 anonim ***** válasza:
55%
Álmodik a nyomor, kisanyám. Kérdezz meg egy nőgyógyászt, hányszor hallotta már ezt a mondatot...
2012. aug. 30. 21:49
 27/39 anonim ***** válasza:
32%
Nem azt mondom hogy nem baj hogy betette gumi nélkül, csak kíváncsi voltam... de sztem is nőgyógyász, ha már anyud tudja nem is kell idegeskedni.
2012. aug. 30. 22:13
 28/39 anonim ***** válasza:
32%
24-es te ..... inkább nem mondok semmit. Hány éves vagy öcsém? tudom hogy az előváladéktól is lehet terhes, már kérdezni se lehet b+!
2012. aug. 30. 22:14
 29/39 A kérdező kommentje:
jajj emberek...még a menstruációm sem ált be...!!
2012. aug. 31. 10:55
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

23-28-as

Lehet kérdezni, de minek? Mit változtat a dolgon, hogy te tudod, hogy elment-e benne a fiú?

És miért kell mindenkit lebunkózni?

A kérdező, egy iszonyú butus kislány, aki még ki sem fejlődött rendesen, de már szexel.

Egyébként nem öcséd vagyok, hanem a nővéred.

2012. aug. 31. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!