Varga Esztíí kérdése:
Hétfőn szeretkeztem utoljára a "barátommal" és ma reggel úgy ébredtem, hogy rettentően viszket a hüvelyem. Tegnapi nap folyamán az is roppant furcsa volt, hogy folyásom volt aminek igen csak fura szaga volt. Mit tegyek? 14/L
Figyelt kérdés
folyás aminek furcsa szaga volt.viszket, esetleg volna valami házi gyógymód erre ?!2012. aug. 30. 10:10
21/39 anonim válasza:
Hiába kiabáltok rá már el van cseszve itt az anyját kéne pofozni,a saját lánya életét cseszte el! Buta vagy te lány nem tanitottak meg semmire és ez baj!
22/39 anonim válasza:
Ezt a beleegyezési korhatárt sokan úgy értelmezik, hogy 14 éves kortól kötelező a szex, pedig ehhez nem csak testileg kell megérni, hanem szellemileg is. Kedves Kérdező! Vállald a tetteid következményeit és menj orvoshoz!
23/39 anonim válasza:
Istenem, ti válaszolók mekkora bunkó parasztok vagytok... ő hibája, hogy nem védekeztek, gondolom megbánta, na de három oldalon keresztül ezen veszekedni... és egy terhességi teszt 1-2 hét után tudja biztosra megmondani hogy terhes-e, úgyhogy nem tudom hogy minek dobja ki a pénzt egy tesztre ameddig nem "működik". Amúgy beléd élvezett?
24/39 anonim válasza:
23-as, te meg hiányos tudással osztod az észt.
"beléd élvezett?" ha csak ettől lehetne valaki terhes.... elég ha az előnedvből egy csepp bement.
köszönjük, egyes, leülhetsz
25/39 A kérdező kommentje:
Nem élvezett belém időben kivette..!!
2012. aug. 30. 21:43
26/39 anonim válasza:
Álmodik a nyomor, kisanyám. Kérdezz meg egy nőgyógyászt, hányszor hallotta már ezt a mondatot...
27/39 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy nem baj hogy betette gumi nélkül, csak kíváncsi voltam... de sztem is nőgyógyász, ha már anyud tudja nem is kell idegeskedni.
28/39 anonim válasza:
24-es te ..... inkább nem mondok semmit. Hány éves vagy öcsém? tudom hogy az előváladéktól is lehet terhes, már kérdezni se lehet b+!
29/39 A kérdező kommentje:
jajj emberek...még a menstruációm sem ált be...!!
2012. aug. 31. 10:55
30/39 anonim válasza:
23-28-as
Lehet kérdezni, de minek? Mit változtat a dolgon, hogy te tudod, hogy elment-e benne a fiú?
És miért kell mindenkit lebunkózni?
A kérdező, egy iszonyú butus kislány, aki még ki sem fejlődött rendesen, de már szexel.
Egyébként nem öcséd vagyok, hanem a nővéred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!