Hétfőn szeretkeztem utoljára a "barátommal" és ma reggel úgy ébredtem, hogy rettentően viszket a hüvelyem. Tegnapi nap folyamán az is roppant furcsa volt, hogy folyásom volt aminek igen csak fura szaga volt. Mit tegyek? 14/L
Elkaptál valami fertőzést, irány a nőgyógyász, nehogy súlyosabb legyen.
Amúgy szüleid büszkék lehetnek rád.
Lásd mint fent.
Remélem védekeztek valamivel, nem szeretnénk viszontlátni a "Csak egy percig volt bennem, lehetek-e terhes" kategóriában.
Tanulni kéne kislány, hogy legyen belőled valami, nem szexelni gyerek létedre.
14 évesen szex? Hová jutunk?
Ráadásul a "barátoddal"? Nah mindegy.
El kell menned orvoshoz, mert vmilyen fertőzésed van, és magától nem fog meggyógyulni.
Jó lenne, ha édesanyádnak is elmondanád a dolgot, de gonolom azzal sincs tisztában, hogy már szexelsz...
Legalább védekeztek?
5-ös, azt elfelejted, hogy anyu csak azért van, hogy finanszírozza a ruhát, sminket, meg ha majd nagy gáz lesz, akkor vigye orvoshoz, fizzesse az abortuszt, egyébként a szülők le vannak szarva, csak hülyéknek vannak beállítva, akik "olyan szemetek, hogy nem engedik, hogy a barátomnál aludjak, meg hogy tajrészegre igyam magam egy szórakozóhelyen"
aztán ha baj van, mégiscsak jók valamire...
szar világ lett ez
Abban elég hülyék voltunk,hogy nem védekeztünk.És nem voltam "taj részeg"!!!
És nekem az anyám az egyetlen olyan ember aki mindig segít és mindenről tud..!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!