Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hétfőn szeretkeztem utoljára...

Varga Esztíí kérdése:

Hétfőn szeretkeztem utoljára a "barátommal" és ma reggel úgy ébredtem, hogy rettentően viszket a hüvelyem. Tegnapi nap folyamán az is roppant furcsa volt, hogy folyásom volt aminek igen csak fura szaga volt. Mit tegyek? 14/L

Figyelt kérdés
folyás aminek furcsa szaga volt.viszket, esetleg volna valami házi gyógymód erre ?!

#hüvely #viszketés #furcsa szagú fólyás
2012. aug. 30. 10:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%

Arról is tud, hogy nem védekeztetek?

Remélem ebből a kis incidensből ez a fertőzés lesz a legnagyobb gondod, és nem kell majd azzal is odaállni anyád elé, hogy terhes vagy.

2012. aug. 30. 10:39
 12/39 A kérdező kommentje:
terhes nem hiszem...de majd meglátjuk...én sztem biztos nem..hisz idő kell neki,hogy észre vegyem..!
2012. aug. 30. 10:40
 13/39 anonim ***** válasza:
67%

Csak gratulálni tudok, hogy miért nem védekeztetek, azt már meg se kérdezem.

Állj oda anyud elé, és mondd el neki, hogy lefeküdtél a pasiddal, és tojtatok a védekezésre. Kérd meg, hogy kísérjen el a nőgyógyászhoz. (Vagy kérd meg a "barátodat")

2012. aug. 30. 10:46
 14/39 A kérdező kommentje:
Anyukám már az nap tudta mikor éjszaka hazamentem,hogy volt valami.És igen azt is tudja nem védekeztünk...De akkor köszönöm mindenkinek a válaszokat,mihamarabb nő gyógyász lesz..!! :/
2012. aug. 30. 10:55
 15/39 A kérdező kommentje:

"barátom" szócska azért van lepontozva mert jelenleg sokat veszekedünk..

amúgy hé ember vagyok! aki hibákat követ el .. mind1 fiatal vagy -vagy idős..hibákat mindenki követ el..!

2012. aug. 30. 11:31
 16/39 anonim ***** válasza:
66%

Tudod, a fiatalság nem mindenre kifogás.

Hiba az, ha doga közben lebuksz a puskával, vagy esetleg az is, ha elhallgatsz egy egyest otthon. De az már nem hiba, ha egy másik életet teszel tönkre, mert lusták voltatok elvonszolni a seggeteket a lgközelebbi DM_be és vnni óvszert.

Hogy lhet ennyire buta valaki ?

2012. aug. 30. 12:55
 17/39 A kérdező kommentje:
VOLT NÁLA GUMI...CSAK ANNYIRA GYORSAN TÖRTÉNT MINDEN ,HOGY NEM HASZNÁLTUK..://
2012. aug. 30. 13:20
 18/39 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

VOLT NÁLA GUMI...CSAK ANNYIRA GYORSAN TÖRTÉNT MINDEN ,HOGY NEM HASZNÁLTUK..://

Aha, jó kifogás sose rossz!

:-)

2012. aug. 30. 13:45
 19/39 anonim ***** válasza:
68%

te jó ég! ez már nekem fáj! épp hogy kijöttél az oviból ( amit bizonyit a beszéd-irás stilusod)de már szexelsz? jó ég! milyen anya az, aki ezt engedi, és eltüri? édes kislányom ha én lennék az anyád akkora pofont vágtam volna le neked, hogy a köv. 20 évre elmenne a kedved a szextől....jah és meddig akarsz várni, hogy megtudd terhes-vagy-e? amig a baba már érezni is képes és akkor mész majd kikapartatni????

ppfffff......

2012. aug. 30. 15:18
 20/39 A kérdező kommentje:
hétfőn volt..nem hinném pár nap alatt észre veszem..
2012. aug. 30. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!