Hétfőn szeretkeztem utoljára a "barátommal" és ma reggel úgy ébredtem, hogy rettentően viszket a hüvelyem. Tegnapi nap folyamán az is roppant furcsa volt, hogy folyásom volt aminek igen csak fura szaga volt. Mit tegyek? 14/L
Arról is tud, hogy nem védekeztetek?
Remélem ebből a kis incidensből ez a fertőzés lesz a legnagyobb gondod, és nem kell majd azzal is odaállni anyád elé, hogy terhes vagy.
Csak gratulálni tudok, hogy miért nem védekeztetek, azt már meg se kérdezem.
Állj oda anyud elé, és mondd el neki, hogy lefeküdtél a pasiddal, és tojtatok a védekezésre. Kérd meg, hogy kísérjen el a nőgyógyászhoz. (Vagy kérd meg a "barátodat")
"barátom" szócska azért van lepontozva mert jelenleg sokat veszekedünk..
amúgy hé ember vagyok! aki hibákat követ el .. mind1 fiatal vagy -vagy idős..hibákat mindenki követ el..!
Tudod, a fiatalság nem mindenre kifogás.
Hiba az, ha doga közben lebuksz a puskával, vagy esetleg az is, ha elhallgatsz egy egyest otthon. De az már nem hiba, ha egy másik életet teszel tönkre, mert lusták voltatok elvonszolni a seggeteket a lgközelebbi DM_be és vnni óvszert.
Hogy lhet ennyire buta valaki ?
A kérdező kommentje:
VOLT NÁLA GUMI...CSAK ANNYIRA GYORSAN TÖRTÉNT MINDEN ,HOGY NEM HASZNÁLTUK..://
Aha, jó kifogás sose rossz!
:-)
te jó ég! ez már nekem fáj! épp hogy kijöttél az oviból ( amit bizonyit a beszéd-irás stilusod)de már szexelsz? jó ég! milyen anya az, aki ezt engedi, és eltüri? édes kislányom ha én lennék az anyád akkora pofont vágtam volna le neked, hogy a köv. 20 évre elmenne a kedved a szextől....jah és meddig akarsz várni, hogy megtudd terhes-vagy-e? amig a baba már érezni is képes és akkor mész majd kikapartatni????
ppfffff......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!