Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Éjszaka mit használjak,...

Éjszaka mit használjak, betétet vagy tampont?

Figyelt kérdés
és tesi órákon majd mit csináljak , mindig írassak papírt ? de a tesi tanár nem nagyon szereti az ilyen egészségügyi okokat :/ vagy ilyenkor lehet tesizni , ja és fürdéskor mit használjak ?

2012. aug. 28. 20:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
A férfi tesitanárok érzéketlen agresszív köcsögök mind.
2012. aug. 29. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Esténként mindenképp betétet használj!!!! Szerintem attól még hogy menstruálsz nyugodtan tesizhetsz, én se írattam ilyenért még papírt. Csodálkozol hogy nem szereti, ha mások elviselik, akkor te is el tudod, Beteszel akkor egy tampont aztán valamelyik szünetben a Wc-ben kiszeded. Ennyi!!!!Fürdéskor tampont használj kivéve ha a fürdőkádra gondolsz, ott nem kell semmi
2012. aug. 30. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Betétet éjszakára, este fürdésnél fölösleges tampon, strandon meg persze tampont (bár én azzal se strandolnék)

Ha görcseid vannak, arra jobb a mozgás, mint az ülés, mert ha ülsz csak mégjobban fáj

2012. szept. 9. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!