és tesi órákon majd mit csináljak , mindig írassak papírt ? de a tesi tanár nem nagyon szereti az ilyen egészségügyi okokat :/ vagy ilyenkor lehet tesizni , ja és fürdéskor mit használjak ?
Éjszakára egészségtelen a tampon, mert azt 3-4 óránként cserélni kell, és gondolom, annál azért jóval többet alszol, szóval nem kéne hogy bent maradjon olyan sokáig. Éjszakai betétet erre találták ki.
Tesin meg csak akkor kapsz szerintem felmentést, ha fáj a hasad. nekünk legalábbis mindig kellett tesizni, kivéve ha nagyon rosszul voltunk. A mozgás még jót is tesz menszeszkor.
2012. aug. 28. 20:56
2/13 anonim válasza:
Hát én egyszer se halasztottam tornát a menzesz miatt. Amugy estére betét :)
2012. aug. 28. 21:00
3/13 anonim válasza:
éjszakára mindenképpen betét (hallottam már olyan esetet hogy a lány nem szedte ki időben a tampont és az annyira megduzzadt, hogy orvos kellet az eltávolításhoz...
tesi: lehet tesizni, nálunk enyhített tesit lehetet kérni ilyenkor (pl futás helyett séta stb, ha torna gyakorlat volt akkor karsulyzozás, nyujtó gyakorlatok stb)
2012. aug. 28. 21:07
4/13 A kérdező kommentje:
és fürdésnél ? köszi az eddigi kérdéseket :)
2012. aug. 28. 21:23
5/13 anonim válasza:
Hát mit mégis? :D Semmit. Lemegy a lefolyón és legalább alaposan megmosod magad alul.
2012. aug. 28. 22:01
6/13 anonim válasza:
Én éjszakára tampon + betétet használok, mert ha a tampont kihagyom akkor vértócsában ébredek.
Tesizni sose tudtam mert örülök ha ülni képes vagyok. Az is nehéz néha, szóval sokszor suliba sem mentem.
De persze lehet nem mindenkinek ilyen, hogy dől a vér és kaparja a falat a fájdalomtól.
Fürdéskor? Ilyenkor zuhanyozz...
2012. aug. 29. 01:46
7/13 anonim válasza:
Betétet. Legalább éjjel hagyd rendesen kitisztulni a hüvelyed, vagy pedig kelj fel legalább 3-4 óránként tampont cserélni.
2012. aug. 29. 06:39
8/13 anonim válasza:
Milyen fürdésre gondolsz? Otthon, vagy strandon? Otthon természetesen semmit ne használj fürdésnél, strandon meg tampont. Előző voltam.
2012. aug. 29. 06:41
9/13 anonim válasza:
Bocs, a fürdés nálam = a zuhannyal. 5. volta, természetesen arra érte. Kádban ázást ilyenkor felejtsd el, strandra meg max. tamponnal, de hát nincs épp olyan idő.
2012. aug. 29. 08:22
10/13 anonim válasza:
Amelyik kényelmesebb neked. Tesi órákra abban az esetben irass papírt, ha görcseid vannak, egyébként meg a mozgás ilyenkor is jót tesz. A tesi tanárnak amúgy nyugodtan magyarázd el, hogy görcsölős vagy (ha az vagy), vagy anyukád egyeztessen vele és majd a felnőttek megbeszélik. Fürdéskor? Inkább zuhanyozz és semmit. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!