Használjak tampont a standon? 1,5 éve van meg kb. (mini) 12/L
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 19:22
1/7 anonim válasza:
én használtam már semmi bajom nem lett tőle, csak cseréld, ha kijössz a vízből.
3/7 anonim válasza:
De igen, strandra, pontosabban vízbe csak tamponnal mehetsz úgyhogy nyugodtan próbáld ki a minit, de csak ha akkor éppen menstruálsz. Ha még nem használtál tampont, akkor nyúlj fel először a puncidba, és tapasztald ki, hogy milyen a hüvelyed, és hogyan, merre kell a tampont dugni. Az nagyon fontos, hogy maximum egy órát lehetsz tamponnal vízbe. Ha kijössz, vedd ki a tampont, töröld meg a puncid, és ha megint vízbe akarsz menni, új tampont tegyél be.
4/7 anonim válasza:
nem egészséges, ha fontos az egészséged, ne tedd!
5/7 A kérdező kommentje:
oksa
2012. máj. 10. 17:10
6/7 anonim válasza:
Azért ha fürdeni akarsz, akkor egy órára semmi bajod nem lesz a tampontól. Anélkül le kell mondanod a strandról! Utána tehetsz be betétet.
7/7 anonim válasza:
Szeirntem ennyi idősen még ne :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!