Használjak canesten kenőcsőt?
Ezt http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__28323.. a kérdést én írtam. A válaszolok azt mondták, hogy ez gomba. Van itthon canesten kenőcs. Használjam vagy inkább előbb menjek el orvoshoz? Max. kedden tudok elmenni orvoshoz. Baj lesz belőle, ha sokáig halogatom a dolgot? Abból lehet valami baj, ha mondjuk 1 hónap múlva megyek el (ez csak egy kérdés)
12/l
De nagyon félek nem lesz tőle bajom? Nem lehet, hogy ez csak olyan fehérfolyás vagy mi? :(
Ja, és nem viszket..
Csak külsőleg kend be, szeméremajkak, csikló, hüvelybemenet. H ismeretlen a folyásod, akkor mindenképpen érdemes először dokihoz menni. Keddig nem lesz semmi gáz, max egy picit szenvedni fogsz a viszketés miatt.
Annál tovább nem érdemes halogatni, mert nagyon kellemetlen a gomba, plusz fertőz is (törülköző, wc). Menj el szépen dokihoz, kapsz rá kúpot. Én is anno ezzel mentem először nődokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!