Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használjak canesten kenőcsőt?

Használjak canesten kenőcsőt?

Figyelt kérdés

Ezt http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__28323.. a kérdést én írtam. A válaszolok azt mondták, hogy ez gomba. Van itthon canesten kenőcs. Használjam vagy inkább előbb menjek el orvoshoz? Max. kedden tudok elmenni orvoshoz. Baj lesz belőle, ha sokáig halogatom a dolgot? Abból lehet valami baj, ha mondjuk 1 hónap múlva megyek el (ez csak egy kérdés)

12/l

2012. ápr. 5. 18:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ha csak kedden tudsz elmenni dokihoz,akkor inkább használd!
2012. ápr. 5. 18:04
 2/25 A kérdező kommentje:

De nagyon félek nem lesz tőle bajom? Nem lehet, hogy ez csak olyan fehérfolyás vagy mi? :(

Ja, és nem viszket..

2012. ápr. 5. 18:06
 3/25 anonim ***** válasza:
Nyugi, a Canesten kenőcstől ne lesz semmi bajod. Ez egy gombairtó készítmény, mást nem bánt.
2012. ápr. 5. 18:15
 4/25 anonim ***** válasza:
előző vagyok, folytatom: legfeljebb nem használ, és akkor úgyis orvosi segítségre lesz szükséged.
2012. ápr. 5. 18:16
 5/25 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk rosszul kenem be? Nem tudom miért de félek tőle. :/
2012. ápr. 5. 18:16
 6/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de hogyan kenjem be? (Hova ne kenjek) Anya nincs itthon, holnap se lesz, és szombaton se. Én ilyet még sose csináltam, és nem akarok sokáig halogatni.
2012. ápr. 5. 18:20
 7/25 anonim ***** válasza:

Csak külsőleg kend be, szeméremajkak, csikló, hüvelybemenet. H ismeretlen a folyásod, akkor mindenképpen érdemes először dokihoz menni. Keddig nem lesz semmi gáz, max egy picit szenvedni fogsz a viszketés miatt.

Annál tovább nem érdemes halogatni, mert nagyon kellemetlen a gomba, plusz fertőz is (törülköző, wc). Menj el szépen dokihoz, kapsz rá kúpot. Én is anno ezzel mentem először nődokihoz.

2012. ápr. 5. 20:51
 8/25 anonim ***** válasza:
Orvos nélkül semmit ne használj, mert nagyobb baj is lehet belőle!
2012. ápr. 6. 06:56
 9/25 anonim ***** válasza:
Ha nem rossz illatú a folyás, és nem csíp, vagy nem viszket a puncid, akkor semmi baj! Előző voltam.
2012. ápr. 6. 07:51
 10/25 A kérdező kommentje:
Tegnap egy kicsit bekentem, szerintem ebből nem lesz semmi baj. Nem viszket, nem csíp, nem büdös.
2012. ápr. 6. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!