Használjak canesten kenőcsőt?
Figyelt kérdés
Ezt http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__28323.. a kérdést én írtam. A válaszolok azt mondták, hogy ez gomba. Van itthon canesten kenőcs. Használjam vagy inkább előbb menjek el orvoshoz? Max. kedden tudok elmenni orvoshoz. Baj lesz belőle, ha sokáig halogatom a dolgot? Abból lehet valami baj, ha mondjuk 1 hónap múlva megyek el (ez csak egy kérdés)
12/l
2012. ápr. 5. 18:04
21/25 anonim válasza:
Ne aggódj!
Valószínűleg menstruálni fogsz, és ez a nemi érésed jele.
Beszélj róla anyukádnak (ha csak telefonon tudsz akkor úgy)!
22/25 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy? Mi van Veled? Voltál orvosnál? Egyébként nekem úgy tűnik, hogy azon a képen amit belinkeltél, elég túrósnak néz ki a folyás.
23/25 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, jól vagyok. Nem, nem voltam orvosnál, mert annyi minden közbe jött, de már egy hete nincs ilyen. Lehet, hogy akkor ez csak valami menstruációs előjel volt?
2012. ápr. 28. 07:31
24/25 anonim válasza:
Szia! Az előző válasz írója vagyok. Nagyon örülök, hogy nincs semmi bajod! :) Ezek szerint tényleg a menstruáció előjele lehet, csak nekem furcsa volt, hogy olyan mint a vizes túró. De nagyon örülök, hogy jól vagy, és azt kívánom Neked, hogy soha az életben semmi bajod ne legyen!!! :)
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Én is ugyan ezt kívánom neked.
2012. ápr. 28. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!