Használjak canesten kenőcsőt?
Figyelt kérdés
Ezt http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__28323.. a kérdést én írtam. A válaszolok azt mondták, hogy ez gomba. Van itthon canesten kenőcs. Használjam vagy inkább előbb menjek el orvoshoz? Max. kedden tudok elmenni orvoshoz. Baj lesz belőle, ha sokáig halogatom a dolgot? Abból lehet valami baj, ha mondjuk 1 hónap múlva megyek el (ez csak egy kérdés)
12/l
2012. ápr. 5. 18:04
11/25 anonim válasza:
Ha nem büdi, nem csíp. nem viszket akkor semmi bajod sincs!!!
12/25 anonim válasza:
A másik kérdésben leírt tüneteid alapján egyáltalán nem lennék biztos benne hogy beteg vagy.
A hormonális változások is okozhatnak folyást.
Ha még nem menstruálsz, lehet hogy hamarosan fogsz.
Ha már menstruálsz, lehet hogy peteérésed van. (Bár az inkább áttetsző, nyúlós folyást eredményez)
13/25 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg a menstruációm.
2012. ápr. 6. 11:52
14/25 anonim válasza:
Itt azt írtad, hogy 12 éves vagy, a másik kérdésben meg 13. Akkor most hány éves vagy végül is? Írtad a másik kérdésben, hogy túrós trutyi van a puncidban, akkor orvoshoz kell menned!
15/25 A kérdező kommentje:
13 csak ide véletlenül rosszul írtam.
2012. ápr. 6. 12:43
16/25 A kérdező kommentje:
Már most olyan volt a puncim, vettek ki egy kicsit, és lefotóztam, tudom, hogy most mindenki hülyének fog nézni, de nem tudom mi ez, és meg vagyok ijedve. [link]
2012. ápr. 6. 13:00
17/25 anonim válasza:
Én nem nézlek hülyének! Biztos van itt valaki, aki így is tud segíteni, de én sajnos nem értek hozzá, hogy ez normális-e.
18/25 anonim válasza:
Azt írtad vettek ki egy kicsit. Ki vette ki?
19/25 A kérdező kommentje:
Jaj, már írni se tudok. xD én vettem ki.
2012. ápr. 7. 13:00
20/25 anonim válasza:
Semmi baj! Gondoltam, hogy nem más nyúlt a puncidba. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!