Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ennyi mitesszerrel hova...

Ennyi mitesszerrel hova menjek, mit használjak?

Figyelt kérdés

A homlokomtól egészen a bokámig mitesszeres vagyok. Kóros, és nagyon csúnya. Ennek általában örökletes oka van, a szervezetben valószínűleg túl magas a férfi nemi hormon szintje.

És a zsíros bőr mellé párosult a makacs mitesszer. A lábamon gyantázás után a szőrtüsszők "betokosodnak" mitesszeresek lesznek. A fenekem egésze ilyen, a gercincem végig, a karom, a vállam, a hátam teljesen... 21 éves vagyok. Már 13 éves koromtól ilyen a bőröm-amióta menstruálok-. Voltam már milliónyi bőrgyógyásznál, mindegyik nyugtatgat, hogy elmúlik, viszont súlyosbodott. A karom, lábam mióta normális, ha mitesszeres? Erre csak felirogattak drága kenőcsöket, alkoholokat, amikből már liternyit elhasználtam, de csak eltömítették a bőröm, bűzlöttem és nem segített semmi.

Valaki megmondaná hova mehetek ilyen problémával? :( napozni, strandolni, egyáltalán rövid ujjú pólót felvenni nem merek, megnéznek az emberek :(

Szeretném, ha már végett vethetnék ennek, mert mellette van ekcémám is, amit jobb ha nem részletezek mennyire csúnya a mitesszeres bőrrel együtt :(

2012. ápr. 30. 18:14
 1/7 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam: szedek fogamzásgátlót.

Ennek sajnos pont olyan mellékhatása van, hogy pattanásos bőrt produkál. És még egy lapáttal rátesz a bőrömre, de az orvos szerint ez a megfelelő nekem.

2012. ápr. 30. 18:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Illetve szoktam nyomogatni ezeket a mitesszereket, mert ha nem nyomom ki elfeketedik, barna lesz, és látszik, elég feltűnő. Sárgás, vizes, vagy már megkeményedett zsír jön ki belőle... undorodom magamtól.
2012. ápr. 30. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:

mivel az orvosok vonogatják a vállukat ezért én természetgyogyászt ajánlanák. mondjuk kineziologust.

ö mindenfélét helyre tud hozni én is járok ha bajom van.nekem 10 éves emésztési zavarom volt és ö ugy kikezelte hogy még életemben nem volt ilyen jo az emésztésem.persze utána kis idö mig helyrejösz, nem azonnal lesz a változás. nekem pár honap volt,de a hatás már egy hét után érezhetö volt de tökéletes csak most lett.az orvosok meg csak nyugtatoteákat javasoltak stb...

2012. ápr. 30. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Keress fel egy kozmetológus bőrgyógyászt.
2012. ápr. 30. 18:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Melyik ingyenes?

Sajnos ebben a gazdasági helyzetben csak SZTK-ba tudok eljárni, nincs pénzem pár ezres gyógyszereken kívül másra. Mit tudtok javasolni?

2012. ápr. 30. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
nem ártana fog.gátlót cserélned, gyakrabban radírozni a bőröd, esetleg egy jó kozmetikussal konzultálni.
2012. ápr. 30. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy kis pénzt összerakni,és rászánni.Keress egy nevesebb bőrgyógyász-kozmetológust,plussz egy alapos kivizsgálás.Bár ha normális a doki ezzel fogja kezdeni.Vagy esetleg fényterápia.
2012. ápr. 30. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!