Miért ilyen ingadozó a menstruációm?
Az első néhány évben ilyen ingadozó általában a legtöbb lánynak, sőt van, hogy hónapokig is kimarad, mire aztán a hormonháztartásod állandósul...
Azt, hogy neked "mikor jön meg" nem kell az egész családdal és a baráti körrel közölni...
Legyen ez a te magánügyed!
Menj el nyugodtan strandolni, attól még jól érezheted magad : hűsölj az árnyékban, olvass könyvet, hallgass zenét (fülhallgatóval), hűsítsd magad a zuhany alatt, stb... Mások is így csinálják!...
Meg kell tanulnod ezt a helyzetet is felnőttként kezelni!...
Legyen rajtad egy kis strand-szoknya, vagy shortnadrág, meg bikinifelső...
Lehetőleg ne ülj ki az erős napra, mert az ilyenkor nagyon nem jó (felgyorsul a vérkeringésed, erősebb lesz a vérzés)...
nyugi, van hogy 2-3 év is kell ahhoz, hogy teljesen beálljon :) ne aggódj ezen, az elején még mindenkinek ilyen rendszertelen. :)
egyetértek az első válaszolóval, bikini felső+sort szerintem is oké. :)
ha apukád kérdezi, hogy miért nem fürdesz, mondd hogy női gond (én is ezt szoktam...:D), ha anyukád akkor mondhatod neki, hogy megjött. Legalábbis én anyunak így szoktam :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!