19 éves vagyok,1 éve élek szexuális életet! Nőgyógyászhoz szeretnék menni, de kicsit tartok, hogy mi lesz! Sohasem volt semmilyen gombás fertőzésem és egyéb panaszom sem! A menstruációm rendezett! Mi a véleményetek?
19 éves vagy...
Mi a baj? Szerinted mit fog csinálni a nőgyógyász, megesz reggelire?
Ritkán esznek embereket, semmi nem fog történni.
Semmi sem lesz, ne aggódj:)
Én is 19 évesen mentem el, mert már szexuális életet éltem és fogamzásgátót akartam irattatni. Ahova én mentem (Nyíregyháza) kellett egy előjegyzési időpont, aztán behívtak, egyedül voltunk egy kis szobába a dokival és az asszisztensével, aki gépelt, le kellett vetkőzni deréktól lefelé, felülni abba a tipikus nődoki székbe, vett kenetet, rákérdezett h van e panaszom és mivel mindent rendben talált, így kész is voltunk:) Az egész kb 5 perc volt.
Szerintem mindenképp menj el, hátha talál valamit, ami lappangó dolog. Én vérvizsgálatra is elmentem, mert amennyire csak lehet, biztos akartam lenni, hogy nincs semmi bajom és a páromnak sem lesz tőlem:)
21/L
az első alkalommal keress egy női dokit, aki elött azért kevésbbé ciki a vetkőzés és a terpesztés, mint egy idegen férfi elött...
azonkívűl feltehetőleg empatikusabb is ffi kollegájánál, hiszen ő is nő, aki fél szavakból is érti problémáidat, nem csak könyvből tanulta az egyetemen.
aztán később majd meglátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!