Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 19 éves vagyok,1 éve élek...

Leanyka000 kérdése:

19 éves vagyok,1 éve élek szexuális életet! Nőgyógyászhoz szeretnék menni, de kicsit tartok, hogy mi lesz! Sohasem volt semmilyen gombás fertőzésem és egyéb panaszom sem! A menstruációm rendezett! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 24. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:

19 éves vagy...

Mi a baj? Szerinted mit fog csinálni a nőgyógyász, megesz reggelire?

Ritkán esznek embereket, semmi nem fog történni.

2012. aug. 24. 11:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne? Szépen megfürdesz előtte, odamész, lehetőleg magánba, és ott közlöd az orvossal, hogy még soha nem voltál nőgyógyásznál, és akkor elmondja, mit fog csinálni, nem várja el tőled, hogy tudd. Nyugi, nem fáj semmi, de ha aggódsz vigyél magaddal kísérőt.
2012. aug. 24. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Semmi sem lesz, ne aggódj:)

Én is 19 évesen mentem el, mert már szexuális életet éltem és fogamzásgátót akartam irattatni. Ahova én mentem (Nyíregyháza) kellett egy előjegyzési időpont, aztán behívtak, egyedül voltunk egy kis szobába a dokival és az asszisztensével, aki gépelt, le kellett vetkőzni deréktól lefelé, felülni abba a tipikus nődoki székbe, vett kenetet, rákérdezett h van e panaszom és mivel mindent rendben talált, így kész is voltunk:) Az egész kb 5 perc volt.

Szerintem mindenképp menj el, hátha talál valamit, ami lappangó dolog. Én vérvizsgálatra is elmentem, mert amennyire csak lehet, biztos akartam lenni, hogy nincs semmi bajom és a páromnak sem lesz tőlem:)

21/L

2012. aug. 24. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Nyugi, ez egy szükséges kényelmetlenség, amin minden nőnek időről időre át kell esnie. Mi sem szeretjük. Nagyon jól teszed, hogy elmész. Mindent el fog magyarázni, főleg, ha kéred! Nem kellemes, de kibírható. Max. 10 perc.
2012. aug. 24. 12:08
 5/6 anonim válasza:
71%
Nyugodtan menj el nőgyógyászhoz. Amint előttem is írták, mindenképp közöld hogy most vagy előszőr nőgyógyásznál és a dokid majd mindent elmagyaráz hogy mikor mit fog csinálni. Szerintem rákszűrést is fog készíteni, mivel már 1 éve élsz szexuális életet. Javaslom írass fel fogamzásgátló tablettát is. Az egész procedúra max. 10-15 perc :)
2012. aug. 24. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:

az első alkalommal keress egy női dokit, aki elött azért kevésbbé ciki a vetkőzés és a terpesztés, mint egy idegen férfi elött...

azonkívűl feltehetőleg empatikusabb is ffi kollegájánál, hiszen ő is nő, aki fél szavakból is érti problémáidat, nem csak könyvből tanulta az egyetemen.

aztán később majd meglátod...

2012. aug. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!