Miért néznek akkorát amikor nőgyógyászhoz megyek?
Nem lehet, hogz túl érzékeny vagy?
Más orvosnál, pl fogásznál is szokták kérdezgetni, hogy mi a gondod, miért jöttél? Szerintem csak kiváncsiság, gyorsabban telik az idő, ha beszélgetnek....
Most nem akarok izélni, de szerintem ez a személyed miatt lehet inkább. Tapasztalatom szerint mindenki zsigerből az ajtóra néz ha kinyílik hátha őt hívják be, aztán megcsodálják hogy vonul be a következő beteg és visszafordulnak az olvasnivalójukhoz, a párjukhoz, vagy bámulgatnak tovább valamerre. Ezt nem kell magadra venni, mert mindenkivel ezt csinálják, és nem csak ezen az osztályon. Az is igaz, hogy legtöbben azért kezdenek beszélgetést, mert unják magukat.
És ezt a terhes dolgot sem hiszem, hogy így magadra kéne venni, ha valaki egyszerűen rákérdez a terhességre/abortuszra szépen kedves hangnemben meg kell mondani, hogy nem mindenkinek kell magából kiindulnia, betegségek is vannak a világon, a mérhetetlen jóindulatát meg irányítsa magára, aztán hagyd ott.
Nem kell mindent magadra venni
Van egy fontos dolog, amit elfelejtesz: INTELLIGENCIA: Intelligens ember nem kérdezi meg a másikat ismeretlenül, hogy mi a baja, hogy terhes-e. Ez kultúra, neveltetés. Intelligens ember emellett nem terjeszt haszontalan pletykákat sem. Téged ennyire érdekelnek az unintelligens, neveletlen emberek? Miért? Mert engem egyáltalán nem. Amikor terhes voltam, pontosan tudtam, hogy mindenki más miatt vár a váróban. Sőt nálunk a terhesgondozás külön ajtónál volt.
Ez az egész valamiért rólad szól. Amúgy szorongós vagy? Te magad hogy állsz a nőgyógyászathoz? Szoktad máskor is érezni, hogy figyelnek, bántanak stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!