Ez is hüvelygomba vagy valami más?
Sokszor volt már hüvelygombám,rendszeresen visszatér és mindig ugyanolyan,szóval felismerném,de ez valahogy más.Máshogy és máshol viszketek ott lent(de nem mindig),és be van pirosodva.(lehet csak a dörzsöléstől)
Viszont most először volt olyan,hogy az egész menstruációm alatt csak betétet használtam.(épp a visszatérő gombám miatt leszokok a tamponról)
Lehet a betéttől? Máskor is használtam már betétet,de nem végig.
Megvettem a szokásos canesten hüvelytablettát,szerintetek használhatom?Vagy várjak pár napot hátha elmúlik az egész?
1. Ha még menstruálsz, semmit nem használhatsz.
2. Ha már elmúlt, fordulj orvoshoz. Azért tér vissza állandóan, mert rezisztens (ellenálló) a Canestenre, meg se gyógyulsz tul.képpen. A "szokásos" gyógyszerre hamar ellenálló lesz a gomba, ráadásul a recept nélkülitől nem kell sokat várni.
Köszi a válaszokat!
Egyébként már máskor voltam 2× orvosnál,akkor kaptam egy krémet meg másik fajta hüvelytablettát,ugyanúgy elmulasztotta,de ugyanúgy visszatér..
Az mit takar?
Egészségtelen táplálkozás miatt gyenge az immunrendszerem?
Csak mert szerintem nem táplálkozom egészségtelenül,sportolok is:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!