Ez hüvelygomba lehet?
Figyelt kérdés
A nemi szervemen fehér túrószerű kis valamik vannak illetve viszket. Beteg voltam sajnos és 1 hétig erős antibiotikumot szedtem. Attól lehet? Erre van valami itthoni gyógyír vagy holnap vegyek a gyógyszertárban valamit? Köszönöm!2012. aug. 17. 19:21
1/2 anonim válasza:
Szia,
ugyanebben a cipőben járok. Nekem diagnosztizáltan gomba okozza a bajt. Én nem ajánlom, hogy házilag kezelgesd. Nagyon makacs betegség. Valamint, ha van párod őt is kezelni kell, mert te bármilyen csodaszerekkel kikezeled magad az első együttlét alatt visszakaphatod. (Mindegy hogyha neki nincsenek tünetei, ha együtt voltatok ő is fertőzött) Menj el nőgyógyászhoz!!! Ő kombinált kezelést fog felírni neked és a párodnak is, hogy hatásos legyen és ne szenvedj hónapokig a visszatérő fertőzéstől. Arra nagyon figyelj, hogy a kezelés végén csinálj egy Gynoflor kúrát, hogy a hüvelyflórád is helyreállítsd. Kérd a nőgyógyásztól ugyanis vényköteles. Sikeres gyógyulást.
2/2 anonim válasza:
Vegyél most gyógyszertárban valamit rá, de ha keddig nem múlik, akkor mindenképpen menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!