Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez hüvelygomba?

Szerintetek ez hüvelygomba?

Figyelt kérdés
Körülbelül 1 éve kezdett el nagyon enyhén viszketni a szeméremajkak belső része.Ezzel nem is nagyon foglalkoztam,úgy éreztem nincs nagy jelentősége,de amióta(kb.5 napja) már erősebb lett a viszketés és az kihatolt a hüvelybemenetre is foglalkozni kezdtem vele.12 éves vagyok,és nem szeretnék még nőgyógyászhoz járni.Szerintetek ez amúgy hüvelygomba?Mostanában kenni szoktam NIVEA-val,ez kissé enyhítette a viszketést és a fájdalmat.Nem szeretnék gyógyszereket venni,csak praktikákat adjatok...Köszönöm a segítségeteket!Először hozzátok fordulok!

2012. aug. 20. 22:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Valószínüleg igen. Ezt otthon nem lehet kezelgetni. Kérj segítséget.

Masztizni szoktál?

Mert most egy darabig nem kéne, mert a fertőzést jobban elterjesztheted. Feltétlezem szűz lány vagy még.

2012. aug. 20. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
beszélj anyáddal.
2012. aug. 20. 23:14
 3/8 A kérdező kommentje:
anyukámmal túl kínos lenne és ő nem velem él.És ha nadrágon és bugyin keresztül masztiznék?
2012. aug. 21. 00:28
 4/8 anonim ***** válasza:

"És ha nadrágon és bugyin keresztül masztiznék?"

Miért eddig felnyúkáltál? Jól sejtem, hogy valószínűleg piszkos kézzel ujjaztad magad, és ebből lehetett a fertőzés?

Nem tudnád esetleg abbahagyni egy darabig?

2012. aug. 21. 00:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze,hogy abba tudnám hagyni...És meddig kellene ? Abban szerintem igazad van ,hogy nem tiszta kézzel masztiztam.Fuuhh ha gondoltam volna rá.De nem mocskos kézzel nyúlkáltam hozzá,csak nem mosottal...Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. aug. 21. 00:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem ujjaztam magam!Dehogy is!
2012. aug. 21. 00:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! :) Sajnos ezzel muszáj orvoshoz menni még ha 12 éves is vagy, mert ha halogatod, akkor sokkal rosszabb lehet. Rámehet a fertőzés a méhedre és a petefészkeidre, petevezetékeidre és akár meddő is lehetsz. Mindenképpen menj nőgyógyászhoz! Oda már sokkal kisebb lányokat is visznek, ha olyan bajuk van. Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 21. 06:02
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. aug. 23. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!