Hány napig kúráltátok magatokat (natúr) joghurttal, mire elmúlt a hüvelygombátok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 12:13
1/9 anonim válasza:
3.
Ha nem elég,akkor orvos, vagy patika.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. júl. 24. 12:17
3/9 anonim válasza:
én eccer kipróbáltam, és csak mégrosszabb lett tőle. kis gyenge gombám volt, csak picit viszketett, és a folyás sem volt olyan hűde nagyon sok, de a joghurt után....hááát...jobb nem visszaemlékezni :D
5/9 anonim válasza:
egyébként sztem sokszor azért nemmennek orvoshoz, mert az sok idő. megvízsgál, kenetet vesz, labor, annak az eredménye vagy egy hét, aztán még a gyógyszer szedési ideje is min 1 hét...:S sztem egy gombával nemszívesen vár ennyit az ember.
6/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: ne ijessz meg :D
2009. júl. 24. 12:47
7/9 anonim válasza:
Felejtsd el, hogy a szádon keresztul bevitt natúr joghurt
8/9 anonim válasza:
Elnézést az elobbi szoveget én irtam, s csak véletlenul kuldtem el, tehát az egész így hangzik:
Felejtsd el, hogy a szádon keresztul bevitt natúr joghurt bármilyen hatással is lehet a huvelygombádra. Nem tudom honnan szedted ezt a receptet de teljesen értelmetlen. Canesten huvelytablettát és krémet lehet vásárolni a gyogyszertárban, azt használd. Ha nem segít fordúlj a nogyogyászodhoz, a pernereddel egyutt, mert hiába gyogyítodd ki a huvelygombát, ha a pretnerdtol újra fertozodol.
9/9 anonim válasza:
Nem enni kell a natúr joghurtot, hanem belemártani a tampont és azt feltenni.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!