Nm rég jött meg . Lenne egy kérdésem? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
szóval az van ,hogy megjött márciusban s már szeretnék tampont használni ..hogy kell vagyis azt tudom h fel kell tenni de tovább részletesen légyszii..és hogy szeded le? köszi a normális válaszokat2012. aug. 21. 21:31
1/2 anonim válasza:
A tampon dobozában van egy leírás,azon minden rajta van
2/2 anonim válasza:
Kezet mosol. Kicsomagolod. Megrángatod kicsit a madzagját, hogy lásd, biztosan van rögzítve (azért kell, mert ezzel veszed ki). Az ujjadat a végére teszed és felrakod magadnak, kb addig amíg az ujjaddal beérsz, úgy, hogy ne érezd. Az elején tegyél be mellé tisztasági betétet, mert nem tudod mennyi idő alatt telik meg. Főszabály szerint 4 óránként kell cserélni, de én pl csak 6 óránként szoktam, mert nincs sok és kellemetlen érzés úgy kivenni, ha nincs tele. Egyébként pedig megfogod a kék madzagot és lassan kihúzod. (És ha lehet ne a wc-n húzd le, hanem dobd ki, mert dugulást okozhat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!