Van egy daganat a mellemben? (tobbi lent. )
Figyelt kérdés
Meg nem mentem orvoshoz mert nem tolem fugg, fiatal vagyok meg es anyumnak meg nemvolt ideje... Ha talan rosszindulatu, kellene fajjon?2012. aug. 17. 22:14
1/3 anonim válasza:
hány éves vagy? növésben van még a melled?
én 14-19 éves koromig folyton csomót éreztem a mellemben, állandóan azt hittem, hogy rákos vagyok...így visszagondolva már vicces, meg nevetek a butaságomon, de lehet, hogy még nő a melled, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni :) de persze orvosnak meg kell mutatni, ha anyukád nem ér rá, akkor a háziorvoshoz is elmehetsz, ha esetleg oda el tudsz menni egyedül, valamit ős is tud mondani
2/3 anonim válasza:
Mondtad anyudnak, és azt mondta, nincs rá ideje? El sem hiszem.
3/3 anonim válasza:
Azért azt nehezen hiszem el, hogy ha megmondod Anyukádnak, hogy fáj a melled, akkor azt mondja, hogy nincs Rád ideje. Nem érdekli az egészséged? Bár biztos teljesen ártalmatlan serdülőkori dologról van szó, de ha nekem a gyerekem azt mondaná, hogy fáj bármije is, nem ráznám le azzal, hogy nincs rá időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!