Ha a mellemben, oldalt a nyirokcsomóim lennének megduzzadva, mennyi idő után kellene eltűnniük? Nem tudom daganat-e. :S
Van 2 csomóm, voltam orvosnál, nem tudta eldönteni nyirokcsomó-e vagy daganat, úgy érzem lett még egy. Normális, hogy 1 hétre rá még egy nyirokcsomó megduzzad, vagy lehet hogy csak nem vette észre a vizsgálattól? Ha nyirokcsomók, akkor mennyi idő után kellene elmúlniuk?
Nem fájnak abszolút.
Azért mondta, hogy menj vissza, mert ha változik akkor daganat. És a daganat nem fáj csak ritkán... Azért mondom, hogy keress másik orvost, mert a sógornőm így halt meg egy éve. A nőgyógyász mondta neki: jöjjön vissza ekkor- meg akkor. Visszament, ó hát ez semmi. És mire diagnosztizálták a rákot nála, már nem lehetett semmit sem csinálni, hiába a műtétek meg a sok kemó...
Még egyszer mondom nem pánikolni kell, hanem keresni rendes orvost, akár magánrendelésen ultrahangos-t... 5-10 ezret megér a nyugalmad vagy az életed nem?
Őszinte részvétem a sógornőd miatt... :(
Én 21 éves vagyok és a tumor (a nagyobbik) jól mozgatható, körülhatárolható. Mikor megnézte a doktor, 2-3 mm-vel kisebb volt mint egy centi, most komolyan úgy érzem, hogy megvan az 1 cm is. Nem tudom, lehet képzelődök. :S És ha változik, az mennyi idő alatt látszódik meg? Jóindulatú kellene legyen, ha tudom mozgatni, igaz? :S
Nagymamám testvére is mellrákos, szörnyű egy betegség.. :(
Nagyon köszönöm a válaszodat!!
Köszönöm, tényleg!! Vizsgaidőszak kezdődik épp, de megpróbálok elmenni egy orvoshoz.
De honnan tudjam, hogy nincs-e baj vagy minden rendben? Tudom ez hülye kérdés, nem lehet így megmondani...de azok alapján amiket leírtam, mire van esély? :S
Ha nem növekedik a dudor, akkor az jó, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!