Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a mellemben, oldalt a...

Ha a mellemben, oldalt a nyirokcsomóim lennének megduzzadva, mennyi idő után kellene eltűnniük? Nem tudom daganat-e. :S

Figyelt kérdés

Van 2 csomóm, voltam orvosnál, nem tudta eldönteni nyirokcsomó-e vagy daganat, úgy érzem lett még egy. Normális, hogy 1 hétre rá még egy nyirokcsomó megduzzad, vagy lehet hogy csak nem vette észre a vizsgálattól? Ha nyirokcsomók, akkor mennyi idő után kellene elmúlniuk?

Nem fájnak abszolút.

2012. máj. 21. 16:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

[link]

Nem azért írtam, hogy ijesztgesselek, de tudnod kell, hogy bármelyik életkorban bármi baj beüthet. És minél korábban kezelik, annál jobb az esély...

Szerintem mammográfiára menj minimum. Esetleg ha van orvos ismerős, aki tapasztalt és komolyan vesz. Majd elirányít a megfelelő helyre.

2012. máj. 21. 21:47
 12/24 A kérdező kommentje:

Holnap keresek egy orvost, csak azt nem tudom milyet is.. :S

Szerinted nőgyógyászhoz kell ilyenkor fordulni? :S

2012. máj. 22. 21:57
 13/24 A kérdező kommentje:
Ne feliratkoztam péntekre mell-ultrahangra, egy radiológia központba. :) Köszönöm, hogy ismeretlenül is törődtél velem!
2012. máj. 23. 11:27
 14/24 anonim ***** válasza:
Na, kiváló!!! Végre valaki ad a szavamra... Másrészt, ha minden oké, megnyugszol és nyugodtam alhatsz.
2012. máj. 23. 16:34
 15/24 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy én ma voltam az onkológián. Minden oké, 3 hónap múlva újra kontroll.
2012. máj. 23. 16:35
 16/24 A kérdező kommentje:
A sógornődnek és neked is ...? Ez szomorú, nagyon.. :/ De örülök, hogy jól vagy!!
2012. máj. 23. 17:53
 17/24 A kérdező kommentje:
és kívánom, hogy ez maradjon is így!
2012. máj. 23. 17:53
 18/24 anonim ***** válasza:
Köszönöm a kedvességed és neked is szorítok, hogy ne legyen semmi gáz!!!. Igaz nekem urológiai volt a daganat, de az se kevésbé veszélyes...
2012. máj. 23. 18:20
 19/24 A kérdező kommentje:
és jóindulatú volt? nem tudom, én úgy érzem az enyémek növekedtek. :S na de holnapután kiderül mi van, biztosan jóindulatú dologról lesz szó! :)
2012. máj. 23. 18:22
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem is rosszindulatú volt sajnos. De ez nem hangzik jól, amit mondasz. Ha baj lenne (de ne legyen!!) ajánlom figyelmedbe a Culevit-et. Én is azt szedem és ezek szerint működik, mert itt vagyok. :)
2012. máj. 23. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!