Mi lehet ez? Mellprobléma, sürgős!?
Ma este észre vettem valami különöset a jobb oldali mellbimbóudvaromban. Ahogy végigsimítottam rajta, valami kiemelkedés éreztem (ahogy megnéztem, nagyon halványan még látszódik is.)
Megnyomogattam, alá nyúltam, és egy kis gömböcskét éreztem. Megkérdeztem a barátom, ő azt mondta, hogy két-három hete kezdte el érezni, de azt hitte, csak pattanás, azért nem szólt. Most nagyon aggódok, lévén anyai ágon ketten haltak meg mellrákban, apai ágon pedig egy tüdőrákról tudok. Mi lehet ez, hova menjek vele? Van okom félni?
Amikor ilyen kérdést látok, mindig leírom ezt: azonnal menj orvoshoz. Én is túlvagyok egy rákbetegségen (urológiai) és az orvosomat idézem: akár egy hét is dönthet életről vagy halálról ilyen esetben. A sógornőn nem vette elég komolyan a tüneteket sajnos... (1 éve temettük)
Pánikolni nem kell, de menj orvoshoz mindenképp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!