Hasi ultrahang kimutatja a cisztát?
Sziasztok!
December 24-én kezdődött, hogy elkezdett fájni nyomásra a petefészkemnél. Nem tudtam szoros nadrágot sem felvenni, nyomásra volt érzékeny, de olyan volt, mintha a bőröm fájna inkább. Ez elmúlt 1-2 hét alatt.
Most észrevettem, hogy ha megfeszítem a hasamat, illetve együttlét közben szurkál a bal petefészkem. A mindennapokban nem érzem.
Utoljára rákszűrésen október elején voltam, negatív lett. Jeleztem közti vérzést az orvosnak, csinált hasi ultrahangot, azon nem látott semmit. Azt mondta, lehet gyenge a fogamzásgátlóm.
Korábban nyáron volt hasi, belgyógyászati ultrahangom, ott csak a méhet írták, hogy rendben van, petefészket nem tudom láttak-e.
A kérdés az, hogy amennyiben cisztám lenne, októberben látta-e volna az orvos hasi ultrahangon? Nagyon félek, hogy petefészekrákom van, 25 éves vagyok...

Úgy emlékszem mérte a petefészkeket, akkor sem látta volna, ha van benne valami?
Sajnos nincs meg a papírom és eeszt-n sincs fent a lelet…

Akkor nem értem miért azt csinált, ha külön mondtam, hogy a petefészekráktól félek :D
Igaz akkor nem volt tünetem.

Elvileg úgy mentem vizsgálatra, ahogy kérték. A doki sokáig vizsgált, de az asszisztenssel beszélgettem, mert kolléganőm máshol, így nem nagyon figyeltem.
Előtte csinált mellvizsgálatot is és tapintásos vizsgálatot is.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!