Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nekem az lenne a problémám,...

Nekem az lenne a problémám, (ami már lassan egy hete körül jött elő, de nem mindig van, csak gyakran megérzem), hogy olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, de nem vérzek, és még a vérzésemnek sem kellene megjönnie! Mi lehet a bajom? :D

Figyelt kérdés
Mellfájdalom(érzékeny mellek),mintha meg akarna jönni,derékfájás(de nem húzó,csak sima derékfájás),szédülés,hányinger stb. .. Holnap készülök dokihoz menni!..
2012. aug. 20. 14:18
 1/5 anonim válasza:
Van okod hogy tarts terhességtől? Mert ezek eléggé arra utaló jelek is lehetnek.
2012. aug. 20. 14:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,van okom,és erre gyanakszom is,de nagyon félek,hogy méhen kívüli,ne adj isten!Bár,hogyha jobban belegondolok,nem hinném,hogy méhen kívüli. ..Lehet csak jelez valamit a szervezetem. ..Pl.jelen esetben ez tényleg lehet terhesség is,de holnap doki! :D
2012. aug. 20. 15:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja,és azt el is felejtettem írni,hogy mostanában nagyon kívánom a zöldséget,amit eddig még soha!..És nagyon szomjas is vagyok!Meg rengeteget járok pisilni! :D
2012. aug. 20. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
terhes vagy.: ) :DD
2012. aug. 21. 13:08
 5/5 A kérdező kommentje:
2.válaszolónak írom:Én örülnék,ha terhes lennék,viszont legbelül én úgy gondolom,hogy 100%-ék a szint,úgyhogy max.70%-ék öröm,20%-ék nem nagyon örülnék,10%-ék félelem!És szerintem ez érthető is,mivel egy gyerek nagy felelősség,viszont semmiképpen nem vetetném el,és én úgy gondolom,hogy 20 évesen már-már benne lennék a korban,hogy gyereket szüljek,(hisz a nővéremnek is 20évesen lett meg az első gyermeke),mert ugye vannak tőlem sokkal fiatalabb anyukák is!..És ha most terhes lennék,akkor örömmel várom/várjuk majd a babát a párommal,ha csaknem vagyok az,akkor sem késtem/késtünk még le a párommal semmiről,ha jönni akar a baba,úgyis jön,én így gondolom!Ennyi. :S
2012. aug. 21. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!