Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap leesett a hőm 36,3-ra,...

Tegnap leesett a hőm 36,3-ra, majd ma 37,1-re visszament, elvileg 8-án (nem) kellene megjönnie a vérzésemnek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szóval, mérem a hőmet rendszeresen minden reggel ébredés után,higanyos lázmérővel a számban egy füzetbe vezetem. 26 naposak a ciklusaim, ( Szenteste volt PÉ ) a PÉ után egy-két nappal már feszülnek a melleim, de most csak két napja kezdtek el fájdogálni ugyan úgy mint szokott. Csütörtök-péntekre nem várnám, de érdekelne ez a dolog, hogy miért eshetett le a hőm két nappal a nem várt előtt? Volt már valaki így? És elég sok volt a visszaesés szerintem, eddig mindig fent maradt, addig amíg meg nem jött. Nem hinném, hogy baba van a dologban, mert ugyan úgy fáj a cicm mint szokott. :( Köszönöm a válaszokat
2010. jan. 6. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értek hozzá, de esetleg a beágyazódás miatt is eshetett,legalábbis én így olvastam, ha mégis babát várnál, ráadásul nem is esett tovább, hanem emelkedett. 8-án teszt.
2010. jan. 6. 11:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Én úgy tudom, hogy 5-10 nap között van a beágyazódás, annak már akkor megkellett lennie nem? És hát sajna a melleim is ugyan úgy fájnak mint PÉ után szokott. :( Ebből gondolom, hogy nincs baba. :(

2010. jan. 6. 12:00
 3/10 anonim ***** válasza:

A hőmérséklet eséséből nem lehet beágyazódásra következtetni, ez sajnos egy gyorsan és széles körben elterjedt tévedés. napokig mértem a hőmet, és a beágyazódás vélt idejében mindig volt hőleesésem pár napra. Mégse voltam babás, csak egyetlenegyszer... Ezt a hőleesést az ösztrogén hormon szintjének átmeneti megemelkedése okozza minden ciklusban, babától függetlenül. Sajnos nem terhességi tünet.

2 gyermekes genetikus orvosnő honlapjáról kimásolva:

[link]

A hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után

A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni.

2010. jan. 6. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Természetesen nem napokig, hanem HÓNAPOKIG mértem a hőmet, csak a "hó" valahogy lemaradt... :-)
2010. jan. 6. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
5napig vándorol, 3-4 napig fejlődik a méhben, tehát 8.-9.napon hozzátapad a méh falához és a 11.napra befejeződik a beágyazódás.tehát az esés 8-11napon normális.de utána felfelé kell mennie okvetlen
2010. jan. 6. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok, egy biztos, nekem mindig trifázisos hőm volt, ha nem volt baba, amikor baba, megváltozott és leesett a hő beágyazódáskor 1napra.
2010. jan. 6. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, neked. És ez jó. De sajnos nem általános, nem minden nőnél van így. A többség annyiféle különböző tünetet produkál, hogy csak győzze számolni meg összehasonlítani az ember... És nagyon kevés az olyan tünet, ami minden nőnél közös.

Ezek:

- a hő 14-16 napnál tovább is fenn marad

- pozitív a terhességi teszt

- a vérzés késik (bár néha a terhes nő is menstruálhat, szóval még ez se biztos?)

2010. jan. 6. 12:54
 8/10 A kérdező kommentje:
December 23-án erős pozi volt az ovutesztem, másnap már csak egy csík volt. Gondolom, akkor 24-én szabadult ki a pete. Végig 36,9-37,1 között volt a hőm, majd tegnap leesett és ma reggel ment fel újra 37,1-re menses előtt két nappal. Szóval én ezért nem értem, mert ha mensi előtt két nappal leesik, már nem kéne vissza mennie nem, mert az azt jelenti, hogy megjön, de nálam ez most másként van. Lehet, hogy vmi hormon gond, baba nem lehet mint írtam, fájnak a melleim mint mindig........De ha nem jön meg 8-án, akkor hétfőn, vagy kedden tesztelek. Köszi a válaszokat! :)
2010. jan. 6. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem múlt hónapban nagyon leesett a hőm és utána visszament átlaghőre és végül a következő nap megint ugyan annyira leesett és megjött.. Remélem, hogy neked nem esik le és babád lesz. :)
2010. jan. 6. 14:29
 10/10 Babu79 ***** válasza:
kedves kèrdező! pontosan ebben a helyzetben vagyok èn is. megkèrdeztem mi lett? vègül volt baba a dologban?
2016. márc. 29. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!