Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a baj? Vasárnap...

Mi lehet a baj? Vasárnap kellett volna megjönnie a vérzésemnek. De péntek óta csak pecsételésem van, azt is csak a wc papíron veszem észre. Ma reggel óta viszont semmi! Soha nem voltam még igy? Jártatok már igy? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 11:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy mára már pecsételés sincs . . .
2009. okt. 12. 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs a kérdésért, de nem lehet hogy terhes vagy? Ha egyébként minden rendben van veled, én csinálnék egy tesztet.
2009. okt. 12. 11:24
 3/7 A kérdező kommentje:
A tegnap reggeli tesztem negatív lett. de a melleim nagyon fájnak . . .
2009. okt. 12. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem baba,csak még a teszt nem mutatta ki.Szurkolok,és írd meg h. mi lett.
2009. okt. 12. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:

A tüneteid és a mensi kimaradásod--mert lehet így nevezni--babára utaló jel.

Nem kell elkeseredni ha negatív lett a teszted,mert lehet még nem mutatta ki!Ha vársz 1-2 napot,biztosan okosabb leszel az újabb tesztből.(én a Gabrielt javaslom:)

2009. okt. 12. 13:30
 6/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a választ. Várok még, aztán ha 2 hét múlva sincs mensi és a teszt is negatív, akkor felkeresem az orvosom
2009. okt. 12. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:

sztem ne várj két hetet, pár nap mulva már csinálhatsz tesztet, lehet csak késöbb volt peteérsed. majd ird meg mi lett veled.

zsu

2009. okt. 12. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!