Van valaki aki csalódott a tamponban és betétre váltott vagy visszaváltott? És miérT?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 21:27
1/6 anonim válasza:
En ugy vagyok vele, hogy ha hideg va betet, ha meleg akkor tampon :)
2/6 anonim válasza:
Pont fordìtva a betétet ùgy megutàltam főleg ebbe a melegbe...csakis tampon ;)
3/6 A kérdező kommentje:
Hát én is, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan akinek nem jött be a tamon
2012. aug. 21. 16:05
4/6 A kérdező kommentje:
*tampon
2012. aug. 21. 16:05
5/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Én vagy 13 évig használtam tampont, nagyon szerettem. Most viszont a nőgyógyászom javaslatára, egy műtét miatt vissza kellett váltanom betétre. A tamponban ugyan nem csalódtam, de a betéthasználat mindenképpen egyszerűbb.
6/6 harisnyababee válasza:
Én 19 éves koromig tampont használtam, aztán váltottam betétre. Azért, mert a pasim csesztetett, h ne használjak mindig tampont, mert tönkreteszi a hüvely izmait. Eleinte elhajtottam, de aztán rájöttem(maszti közben), h mire is gondol és beadtam a derekam. Eleinte csak éjjel meg otthon betéteztem, de aztán rájöttem, h sokkal jobban kitisztulok, kevesebb vele a macera(pl nyilvános wc-ben kevésbé kell ügyelnem a kezem sterilségére) és legfőképpen elmúltak a görcseim. Amióta betétezek egyszer nem görcsölt a hasam. Azóta csak akkor használtam tampont, ha fürödni mentünk, vagy váratlanul jött meg és kérnem kellet vmit, és csak tamponja volt akitől kértem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!