Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A zöld tea nálad milyen...

A zöld tea nálad milyen hatást váltott ki?

Figyelt kérdés
Azt írják jót tesz a szervezetnek. Kinek mennyire vált be?
2012. máj. 28. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem felgyorsítja az anyagcserémet, az tény, meg azt mondják, hogy fogytam is... attól lenne?
2012. máj. 28. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Vízhajtó hatása van,ezért terhesség és a szoptatás alatt nem ajánlott.
2012. máj. 28. 22:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Állítólag segít a fogyásban :D Tudom a mozgás plusz diéta fogyaszt, csak az megvan. Mostanában eléggé megállt a súlyom, kéne valami, ami segít.
2012. máj. 28. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi különös. Iszom, mert jó és egészséges. Nem kell, hogy külön kiváltson valamit. Az éppen elég, ha nem vagyok beteg.
2012. máj. 28. 22:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Tényleg erősíti az immunrendszert? :) Az sose árt, elég beteges vagyok :(
2012. máj. 28. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt írják, hogy igen, meg rengeteg előnyös tulajdonsága van. De közvetlenül ez nem olyan látványos, hogy iszom, aztán attól kezdve minden megváltozik. De mindenképpen része az egészséges táplálkozásnak.

Máskor is volt már ez kérdés, de azért megint felhívom rá a figyelmet, hogy természetesen csak szálas zöld tea jó. Vagy egy zöld kocka alapú dobozban 10 dekás kínai zöld tea, az jó és elég olcsó. A filteresben csak a hulladék van.

2012. máj. 29. 19:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, tudom rendes teafüvem van.
2012. máj. 29. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!