Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy évben belül legalább...

Egy évben belül legalább 2x-3x kapok gombás fertőzést. Eddig canestent használtam, de az utóbbi 2 alkalommal alergiás reakciót váltott ki nálam. Pontosabban ödémát. A kérdésem a következő lenne, mivel tudnám helyettesíteni a canestent?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Elmész nőgyógyászhoz, és biztos felír valami jobbat.
2011. dec. 19. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
szia, nekem a grapefruit cseppek napi 2x10 teljesen rendbetették a hüvelyflórám, 1 gombaspóra sincs már benne, próbáld ki, dm, rossmannban van pl
2011. dec. 19. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, vegyen kenetet és ő írja fel a megfelelő gyógyszert. Lehet tabletta is kell, nem csak kúp/ krém. Ha végzel a kúrával, menj el a patikába és kérj olyan kúpot, ami a gyógyszeres kezelés után helyre állítja a normális hüvelyflórádat. Ha ez meglesz, utána meg felejtsd el a mindenféle intim higiéniás vackokat, tisztálkodj sima vízzel a lenti területen ( pontosabban nem kell mindenféle tusfürdőt kenni a hüvely bemenetedhez). Évekkel ezelőtt én is sokat szenvedtem ilyen gondoktól és a fenti módon megoldódott+ nekem nem tesz jót, ha belefekszem a kádba fürdéskor, ezért én csak zuhanyzok.
2011. dec. 19. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Nődoki által felírt szerrel.

[link]

2011. dec. 19. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is rengeteget szenvedtem vele, de egy éve nem jött elő. Hiába járkáltam orvoshoz, semmi nem vált be. A következő gyógymód, ami kiűzte belőlem: kamillatea+teafaolaj.

Lefőzöm a kamillát, beleteszek 5-6 csepp teafaolajat, lehűtöm testhőmérsékletűre, aztán bele az irrigátorba. Első héten 2× használtam, utána egyszer, ma pedig csak mensi után. Nekem nagyon bevált, és szerintem egy próbát mindenképp megér. Rontani nem tudsz a helyzeten.

2011. dec. 19. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak azt használd, amit nőgyógyász felír, de ha az nem segít, akkor menj vissza hozzá, vagy másik dokihoz.
2011. dec. 20. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!