Thyreoid. Peroxidaz. AAT: 226 IU/ml, Anti TPO: 22,6 IU/ml, Autoimmun thyreoiditis. Ez pontosabban mit jelent? A méh nyálkahártyáját mivel lehet erősíteni?
Kedves Kismamik!
Van köztetek Akinek erős pajzsmirigy betegsége van és már egyszer el is vetélt?
Nekem februárban kellett megszülnöm 19 hetes iker babáimat, mert leállt a szivecskéjük. Akkor nagyon magas volt a TSH-m. Jelenleg 5 hetes kismami vagyok és nagyon félek, hogy megismétlődik, főleg így, hogy mai vérvétel eredményem, ami Thyreoid.peroxidaz.AAT: 226 IU/ml és TSH: 5,867 mlU/L, Anti TPO: 22,6 IU/ml. Diagnózisként egy régebbi betegségemet is beírták: Autoimmun thyreoiditis.
Nagyon félek. Ti tudjátok, hogy pontosabban ez mit jelent?
A doki nagy kikérdezésemre valami olyasmit mondott, hogy a méh nyálkahártyáját folyásolja be, ami meg ugye a terhességmegtartást?!?
A méh nyálkahártyáját mivel lehet erősíteni?
Nagyon köszönöm, ha válaszoltok!!!
Szia!
Igen, 99 óta rendszeresen szedek L-Tyroxint. De hogyan lehet, akkor most rossz ez is? Elég csak az L-Tyroxint szednem vagy külön kellene valami az autoimmun vagy a méhnyálkahártyára is?
A pm hormonok azok mik?
A nőgyógyász Utrogestant írt fel a vetélésem miatt, de a véreredmény ma jött meg, azt még nem látta.
Köszönöm.
pm- pajzsmirigy
tehát kaptál a nőgyógyásztól az előző vetélés miatt gyógyszert, ami segít megtartani a terhességet, ez jó. A hormonszintet kell állandóan ellenőrizni, de ezt akkor úgyis fogják. Ne aggódj, minden rendben lesz.
Nekem TSH-t néznek. Ez elég?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!