Németországban lehet kapni canesten kenőcsöt és kúpot? Ha nem akkor mivel lehet helyettesíteni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 13:08
1/4 anonim válasza:
Elvileg lehet, de ha fontos az egészséged, akkor lemégy nögyógyaszhoz, emrt rengeteg nönek ment teljesen tönkre az egészsége (Akár meddöség is lehet belöle), hogy orvos helyett saját maga kezdte Canestennel kezelgetni magát. a legtöbb gomba már rezisztens ellene, és sok esetben NEM gomba, hanem más fertözés áll a tünetek mögött - ilyen esetekben meg a Canesten semmit nem segit, söt fokozza a fertözést. Egy vizsgálat nem a világ, megállapitják, hogy mi okozza a tüneteidet, felirnak direkt arra hatásos gyógyszert neked is meg az esetleges partnerednek is, és egy héten belül rendben vagy.
2/4 anonim válasza:
Hogy lehet e kapni azt nem tudom, de szerintem neten lehet, hogy tudsz rendelni. En mondjuk nem canestent hasznaltam, hanem Intim Aidet, és siman elpostaztak.
3/4 anonim válasza:
A hatóanyag neve alapján keresd: clotrimazol. Biztosan kapható.
4/4 anonim válasza:
Németországban minden gyógyszertárban lehet recept nélkül is kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!