Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyibe kerül kb. Németország...

Mennyibe kerül kb. Németországban a fogszabályozás, ha már elmúltál 18?

Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Amenyire én tudom az aok visza fizeti neked a kezelési költségeidet, a kezelések végén.Mi is most csináltatjuk a lányomnak, és minden befüzetést meg kell örizni, mert azt mondták visza tériti a biztosito.Ez nem függhet kortol szerintem.De a kieferorthopäd orvosod ezt meg tudja mondani mert neki ezt kérvényezni kell a számodra ezt a kezelést az aok tol.
2011. okt. 30. 23:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. okt. 31. 07:55
 3/4 anonim válasza:

Szia! Érdekelne, hogy megcsináltattad-e kint a fogszabájzót, és ha igen mennyibe került valamint kaptál- e rá aok-s támogatást.

Köszi előre is.

2013. dec. 13. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Annyiban tudok segiteni, a baratomnak csak a levetelert kernek kb 600 eurot es neki kell ezt kifizetni :)

2016. nov. 9. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!