Mennyibe kerül kb. Németországban a fogszabályozás, ha már elmúltál 18?
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 17:24
1/4 anonim válasza:
Amenyire én tudom az aok visza fizeti neked a kezelési költségeidet, a kezelések végén.Mi is most csináltatjuk a lányomnak, és minden befüzetést meg kell örizni, mert azt mondták visza tériti a biztosito.Ez nem függhet kortol szerintem.De a kieferorthopäd orvosod ezt meg tudja mondani mert neki ezt kérvényezni kell a számodra ezt a kezelést az aok tol.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. okt. 31. 07:55
3/4 anonim válasza:
Szia! Érdekelne, hogy megcsináltattad-e kint a fogszabájzót, és ha igen mennyibe került valamint kaptál- e rá aok-s támogatást.
Köszi előre is.
4/4 anonim válasza:
Szia.
Annyiban tudok segiteni, a baratomnak csak a levetelert kernek kb 600 eurot es neki kell ezt kifizetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!