Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon furcsa a menzeszem.16...

Nagyon furcsa a menzeszem.16 évesen ez normális?

Figyelt kérdés

Februárban töltöttem be a 16-ot.

A menzeszem még nem állt be. Először 13 vagy 14 éves koromban jött meg (nem emlékszem), akkor 5 napig folyamatos erős vérzés volt. Aztán vagy 1 évig semmi. Utána megint megjött, aztán hónapok múlva ismét, de kevesebb napra és furcsán. Az idei évben januárban volt meg utoljára, illetve még nyár elején egyik este megjött, de fáradt voltam és beültem a kádba zuhanyzás helyett (igen-igen, tudom, hogy menzesszel zuhanyozni kell...) és elmúlt!! Kb 10 percet ültem a kádban és utána elállt a vérzés...

Ez normális 16 évesen? Menjek nőgyógyászhoz?

2012. aug. 20. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a helyedben biztos elmennék dokihoz.
2012. aug. 20. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is az a legbiztosabb, ha nőgyógyászhoz mész.
2012. aug. 20. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt és a nőgyógyász feldugott a puncimba egy nagyon vastag fémcsövet, és utána felnyúlt. (azt mondta kenetet vesz.) :|
2013. jan. 16. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!