Lányok. Normális az ha a hüvelyemben furcsa kinövések vannak amit még nem láttam ott?
Nekem is olyan érdekes, de szerintem ez normális. Nem tudom pontosan neked milyen, de nekem az volt furcsa először, hogy nem olyan sima és nedves. hanem rücskös meg mittudomén. De szerintem csak normális...
Képzeld én nagyon sokáig azt hittem, hogy a csiklónknál pisilünk :D Nem is tudtam mi az a lyuk nekem ott (h.csőnyílás). Pedig odafigyeltem bioszon is, dehát most azok az ábrák látod mennyit érnek...
Szerintem teljesen normális, ha nem fáj és nincs semmi panaszod nyugodj meg.
Majd ha mész nőgyógyászhoz ő úgyis szól. Esetleg kérdezz majd rá, hogy biztos minden rendben van-e mert te nagyon aggódsz. Ha mered akkor ezeket is elmondhatod neki így kiemelve, hogy mik azok ott. Nem fog kinevetni szerintem, ha meg nem válaszol kedvesen, tisztességesen keress más orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!