Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs problémák, mitől...

Menstruációs problémák, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

A múltkor 2,5 héttel hamarabb jött meg a menstruációm, (ezt betudtam annak hogy sokat streszelek mostanában) és most 7.én múlt el. Viszont tegnap, szóval rá (1,5 hétre) megint meg jött.

Miért lehet ez?

2012. aug. 18. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Mióta menstruálsz?
2012. aug. 18. 12:39
 2/7 A kérdező kommentje:

6 éve.

Régen volt sokszor az hogy kimaradoztak a vérzések hónapokig, aztán elkezdtem szedni félévig a fogamzásgátlót utána helyre ált évekig. Olyan soha nem volt hogy hamarabb megjönne, most van ilyen csak:/

2012. aug. 18. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem jobb ha orvoshoz mész. Minden elképzelhető jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
2012. aug. 18. 12:46
 4/7 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy külföldön vagyok majd 2 hét múlva megyek haza, akkor elmegyek:/

Köszönöm :))

2012. aug. 18. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem ijesztegetni akarlak, de ez stressztől se normális, főleg nem 6 év után... Sok oka lehet és egyiktől se lennél túl boldog szerintem, húzd ki ezt a 2 hetet és minél lőbb juss el orvoshoz.
2012. aug. 18. 12:54
 6/7 A kérdező kommentje:

:S csak nincs nagy baj.

Az nem lehet hogy esetleg terhes lettem és korai vetélés? Legalábbis a neten ahogy néztem így ezzel tudnám magyarázni

2012. aug. 18. 12:56
 7/7 A kérdező kommentje:
bár ezt se tartom való szinünek mert megvolt és 7.én múlt el.
2012. aug. 18. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!