Menstruációs problémák missed ab után?
Figyelt kérdés
Nekem 10 hetesen volt missed ab-om, utána 3 hltre rá jött meg a menzeszem, voltam dokinál, azt mondta h egyéntől függ mikro jön meg, szervezet kérdése. De a következő menzeszem is 3 hétre jött meg. 2 napja voltam dokinál, akkor nem volt még semmi gond. Közbe hozzátenném ,h egy méhszájsebem is lett abortusz után. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?2011. júl. 15. 09:14
1/9 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló,a méhemet rendbe hozta doki egy konizációs műtéttel,azóta jól vagyok.
2/9 A kérdező kommentje:
jaj most megijedtem.
2011. júl. 15. 11:14
4/9 A kérdező kommentje:
hát a műtét hallatán. a műtét az a méhszájsebre vonatkozik,nem?
2011. júl. 15. 12:21
5/9 anonim válasza:
Missed ab után ez előfordulhat, a hormonháztartásodnak idő kell, míg visszaáll. Nekem is voltak missed ab után gondjaim a menzesszel, igaz más jellegűek, de 2-3 hónap után rendeződött. Egyébként sajnálom, ami történt, ez nem egy könnyű helyzet Lelkileg rendben vagy? (Ez is bekavarhat a vérzésbe...)
6/9 anonim válasza:
Igen a méhszájsebre vonatkozott,ettől a műtéttől pedig nem kell félni,kb 10 perc,altatásban végzik,nem fáj semmid még műtét után sem és 2 óra múlva haza is mehetsz.Nekem áprilisban volt ilyen műtétem,azóta semmi problémám,most 7 hetes terhes vagyok.
7/9 A kérdező kommentje:
lelkileg szerintem akkor leszek jól, ha végre babám lesz. akkor megnyugszom. de már az is jó lenne, ha visszatérne az egészségem.
2011. júl. 15. 19:46
8/9 anonim válasza:
(én kérdeztem, hogy lelkileg rendben vagy-e) Nagyon szurkolok, hogy hamar összejöjjön a vágyott baba! Tudom, nem ez volt a kérdésed, és bocsánat, hogy így belekotyogok... Igazából számomra semmi nem pótolja a 11. héten elvesztett babánkat, de idővel elfogadtam, hogy úgy döntött, nem marad velünk. 3 hónap várakozási időt követően a 3. próbálkozós hónapban összejött a baba, most féléves a lányom. Kitartás, szurkolok, hogy hamar helyrerázódj, és minél előbb babázhass. Elfelejteni - szerintem - sosem lehet, csak elfogadni. Nehéz. Nekem a ciklusom akkor rendeződött, mikor már lelkileg is jól voltam. Igazából ezért írtam le. Próbálj rendbe jönni magaddal... Nagyon sok erőt és pozitív hozzáállást kívánok Neked tiszta szívemből!
9/9 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon kedves vagy. próbálok midnent megtenni , hogy rendbe jöjjek. sajnos egy honapot itthon kellett ülnöm mert méhgyulladásom is volt. az szerencsére elmult, most jött a seb... na de elmulik az is. remélem én is hasonlóan szerencsés leszek mint te. sok boldogságot a kicsivel és köszönöm a kedves szavakat!
2011. júl. 16. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!