Hüvelygomba,! Ilyenkor mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Érzem, hogy gombás fertőzésem van. "Megvizsgáltam magam", és látható jelei vannak, de sajnos nem tudok elmenni orvoshoz, mert menstruálni fogok, addig pedig nem rendel a doki. Mit tehetnék? Nem lesz baj, ha kivárom még ezt az egy hetet? Ha a barátom is érez pár "furcsaságot", akkor mit lehetne tenni? Előre is köszönöm.2012. aug. 10. 21:21
1/7 anonim válasza:
Nálunk úgy ment hogy vettem a gyógyszertárban canesten kombit és az teljesen elmulasztotta, de azt sem lehet menstruáció előtt használni!! Állítólag a mensi az kihozza a nagyját, szóval segít rajta de nem szünteti meg. Ha a párod is viszket arra teljesen jó a canesten krém is a doki ezt mondta, és nálunk is bevált. Esetleg menzeszig használhatsz te is kefírbe áztatott tampont, az is nagyon jól csökkentette a tüneteket nálam míg nem jutottam el a gógyszertárig.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Próbálkozom, mert már nagyon bosszant..hónapok óta evvel küzdök, és fogalmam sincs mit tehetnék..sokszor már a sírás kerülget.
2012. aug. 10. 21:35
3/7 anonim válasza:
Kérdezhetek?
Csak nem azóta, hogy fogamzásgátlót szedsz?
Ráhibáztam?
Ha igen, akkor nem egykönnyen fog addig elmúlni, míg szeded.
4/7 A kérdező kommentje:
Előtte is volt, hogy néha-néha viszkettem, volt folyásom, aztán mikor elmentem fogamzásgátlót íratni, kaptam rá krémet, el is múlott szépen. Aztán ahogy elkezdtem szedni, folyamatosan. :(
Gondoltam már rá, hogy abba kellene hagynom. Ha legközelebb megyek orvoshoz, meg is beszélem vele.
2012. aug. 10. 21:40
5/7 anonim válasza:
semmi köze a fogamzásgátlonak a hüvelygombához
6/7 A kérdező kommentje:
Több helyen olvastam, hogy az miatt is lehet, de már nem tudom mit higyjek :/
2012. aug. 12. 19:52
7/7 anonim válasza:
Lényegtelen mit hiszel van és kész. Kezeld ki, állj le vele és ha nem jön vissza akkor attól van, ha visszajön akkor nem. Nem hinni kell hanem cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!