Ez hüvelygomba? Vagy mi?
Figyelt kérdés
Menstruáltam, és menstruáció után kb 2 nappal reggelente viszket, odalent, de nem állandóan, csak általában reggel, mikor felkelek. Menstruáció előtt egy nappal szexeltem, de ha elkaptam volna valamit, akkor a menstruáció alatt is éreznem kellett volna valamit?
Folyásom van, átlátszó, de néha ilyen túrószerű darabkák jönnek ki onnan...
Nem tudok elmenni dokihoz, csak 2 hét múlva, mert nyaralok a pusztán'.
Lehet, hogy csak beképzelem, mert erről beszéltem a barátnőmmel?
2012. aug. 9. 09:32
1/8 anonim válasza:
Muszáj lenne valahogy eljutnod dokihoz, mert csak ő tud biztosat mondani.
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg az, de azért menj majd el orvoshoz. Menstruáció alatt ezek a tünetek vmilyen oknál fogva elmúlnak.
3/8 A kérdező kommentje:
Most tejszerű a folyásom.. darabkák nélkül, most már nem értem, nem tudom mit csináljak. Nem büdös. Eddig sem volt az...
2012. aug. 9. 10:45
4/8 anonim válasza:
Ezek mind a gomba tünetei, vegyél canestent. Ha nem használ, akkor irány a doki!
5/8 anonim válasza:
Ne vegyél canestent, pénzkidobás, nem lesz jobb. Van egy olyan nevű lemosó, hogy Intim segítség. Arra keress rá.
6/8 anonim válasza:
Egy lemosó nem szünteti meg a hüvelygombát... Ha ilyen egyszerű lenne, nem szenvednének tőle annyian...
7/8 anonim válasza:
Egy szóval sem mondtam, h megszünteti amúgy. :) Azt mondtam csak, h keressen rá.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, holnap megpróbálok elmenni a dokihoz! Még egyszer köszönöm!
2012. aug. 9. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!