Hüvelygomba, elmúlik valaha?
Régóta kezelnek hüvelygombával, gyógyszert, kenőcsöt, kúpot szinte mindent használtam már amit felírtak, tartottam a diétát is de nem múlik. Most hogy babát várok szinte hetente előfordul nálam, így a kezelés is más. Van valami ami elmúlasztja, vagy ez így marad mindíg is?
Csajok! Nektek mi vált be?
Offal kezdenék... Nem értek hozzá, de szerinted a babának baja lenne, ha nem ennél cukrosat/szénhidrátot? Nem hiszem...
Milyen mosakodót használsz?
Menj el másik dokihoz, hátha tud olyan gyógyszert/kúpot felírni, ami nem árt a kicsinek.
Én még annyit tennék, ha lehet kismamáknak is(!) hogy grapefruitmag olajos vízben öbíteném az alsóneműket és azzal is próbálnám tisztítani magamat, illetve napi 20-30 cseppet vízben elkeverve innék. Persze nem a dm-es "grapefruitmag cseppekre" gondolok, hanem a Grape Vitalra, ezt Antal Vali is ajánlja.
Első vagyok.
A párod is elment orvoshoz? Mert lehet, h nála van valami amit a doki észrevesz és Ő kezelni tudja. Férfinál is az a legjobb ha személyre szabottan van kezelve. Jobban mondva mindkettőtöknek az lenne a legjobb és kezelés alatt tartózkodni a szextől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!