Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lent olvassátok pls. Am meg a...

Lent olvassátok pls. Am meg a szeméremajki problémámról van szó! (? )

Figyelt kérdés
A fehérfolyásom amikor elkezdődőtt nem tudtam mi az és wc papírt helyeztem be a két kisszeméremajkam közé de ráöttem h ez norm dolgog ezért már nem csinálom de 3-évig midnen nap volt a börömhöz érintve és most látom amióta nem használom ezt a megoldást hogy a kisszeméremajkaim körül meg az ami lifeg azokon kis fehér pöttyök vannak vagyis nem is fehér csak ha szétfúzom akkor látszik de akkor sem fehér csak testszíntől kicsit eltérő. és ez gond? Vagy mitől lehet? Vagy eddig is ottvolt? Nem merek orvoshoz menni 16 vok
2012. aug. 10. 16:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Ne aggódj, nincs a punciddal semmi baj, de ha nem tudsz megnyugodni, akkor kérdezd meg az orvost!
2012. aug. 11. 06:02
 12/16 A kérdező kommentje:
jó rendben és köszönöm..majd ha egyszer úgy gondolom h közel vagyok a szexhez sztem elfogok látogatni azu orvoshoz de az még évek múlva lesz csak :)
2012. aug. 11. 09:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! :) Megint a 2. vagyok. Csak ezért nem kell orvoshoz menned, mert minden punci más, Azok a pöttyök szerintem mirigyek, és amiatt se aggódj, hogy ráncos a kisajkad. :)
2012. aug. 11. 09:31
 14/16 A kérdező kommentje:
jóó de kinek iylen még? mirigyes? mert tényleg nem viszket meg semmi szal akk nme betegség de még kinek iylen ?mindekinek?
2012. aug. 13. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! :) Megint a 2. válaszoló vagyok. Ne aggódj, semmi baj nincs a punciddal, de ha nem tudsz megnyugodni, kérdezd meg az orvost. De ő is azt fogja mondani, hogy semmi baj, de ha nem tudsz másképp megnyugodni, akkor jobb ha ezt orvos mondja. :) Minden jót Neked! :)
2012. aug. 13. 12:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) de még mindíg nem tom h kinek iylen ;):D:/
2012. aug. 13. 14:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!