Lent olvassátok pls. Am meg a szeméremajki problémámról van szó! (? )
nem csíp és nem viszket!! és semmi baja ncisn csak észrevettem h vannak.. ja és a kiszeméremajkaim kicsit ráncosak és mindíg megszoktam igazítani őket budi meg zuhi után mert néha kiis kukucskálnak:O és ez normális? és ezért a tudjukmim sem túl norm alakú csak ha egy órát igazítom:/ és én ennél is arra gondoltam h wc papírtól van h ugye miníg "huzogattam" a kiszeméremajkaimat amikor betettem a wcpapírt és akk attól megnyúltak meg én már midnen hülyeségre gondolok.. csak hát rossz érzés belegondolni h másoknak milyen norm lehet:( de am fürdőruhán keresztül nem látszik csak épp bugyin keresztül h kicist furi.. na és erről mi a véleményetek?:/:(és ha azt mondjátok h midnekinek vannak iylen kis pöttyök akkor megnyugodtam nagyon mert tényleg nem viszket meg semmi..:)
és köszönöm az eddigieket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!