Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Félek, hogy terhes lehetek,...

Félek, hogy terhes lehetek, úgy, hogy életemben nem szeretkeztem!?

Figyelt kérdés

Nem tudom leírni mitől félek, egyszerűen attól, hogy valaki álmomban olyat csinált velem amit ébren már nem tudok/elfelejtem/elkábított.

Nem bulizom/tini vagyok/szűz vagyok, de félek.

Olyan tüneteim is vannak/voltak:

-Hányás

-Alhasi görcsök

-a mellem színe barna lett a normál rózsaszín helyett, gyakran merev

-Sokkal nagyobb étvágy (mint kb, mikor menstruálok, és felzabálnám a hűtőt, de most szinte mindig)

-A menstruáció a 6.nap elmúlt, de sokkal tovább szokott tartani, de megkezdődött a hányás, és hopp hírtelen el is múlt.

-Mielőtt elmúlt reggel véresen keltem fel, a menstruációra fogtam, de utána nem volt egy csepp sem.

Nagy gondok vannak a fejemben, vagy normális, ha már arra gyanakodom, valami nincs velem rendben:(

Elkezdtek jelölgetni közösségi oldalakon teljesen ismeretlenek, egymás után négyszer, ezelőtt senki. Olyan mintha valaki már járkált volna a szobámba (pl: Nem gépeztem mert elbólintottam hányás után, és 1 és fél óra múlva nem jött ki a képernyőkimélő, ami fél órára van állítva-egyedül voltam itthon)

Mit tennétek? Anyának nem akarok szólni, mert ennek az egésznek én sem látok semmi alapját, de mégis ott az a kis'félsz'. 15L

2012. aug. 9. 17:48
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
tünetek*
2012. aug. 19. 20:38
 22/23 beglerbég válasza:

Mindenesetre talaltam valami hasonlot. Talan hasznosnak talalod. :)

[link]

2012. aug. 23. 08:59
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm !:)
2012. aug. 23. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!