Félek, hogy terhes lehetek, úgy, hogy életemben nem szeretkeztem!?
Nem tudom leírni mitől félek, egyszerűen attól, hogy valaki álmomban olyat csinált velem amit ébren már nem tudok/elfelejtem/elkábított.
Nem bulizom/tini vagyok/szűz vagyok, de félek.
Olyan tüneteim is vannak/voltak:
-Hányás
-Alhasi görcsök
-a mellem színe barna lett a normál rózsaszín helyett, gyakran merev
-Sokkal nagyobb étvágy (mint kb, mikor menstruálok, és felzabálnám a hűtőt, de most szinte mindig)
-A menstruáció a 6.nap elmúlt, de sokkal tovább szokott tartani, de megkezdődött a hányás, és hopp hírtelen el is múlt.
-Mielőtt elmúlt reggel véresen keltem fel, a menstruációra fogtam, de utána nem volt egy csepp sem.
Nagy gondok vannak a fejemben, vagy normális, ha már arra gyanakodom, valami nincs velem rendben:(
Elkezdtek jelölgetni közösségi oldalakon teljesen ismeretlenek, egymás után négyszer, ezelőtt senki. Olyan mintha valaki már járkált volna a szobámba (pl: Nem gépeztem mert elbólintottam hányás után, és 1 és fél óra múlva nem jött ki a képernyőkimélő, ami fél órára van állítva-egyedül voltam itthon)
Mit tennétek? Anyának nem akarok szólni, mert ennek az egésznek én sem látok semmi alapját, de mégis ott az a kis'félsz'. 15L
Mindenesetre talaltam valami hasonlot. Talan hasznosnak talalod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!