Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Félek, hogy terhes lehetek,...

Félek, hogy terhes lehetek, úgy, hogy életemben nem szeretkeztem!?

Figyelt kérdés

Nem tudom leírni mitől félek, egyszerűen attól, hogy valaki álmomban olyat csinált velem amit ébren már nem tudok/elfelejtem/elkábított.

Nem bulizom/tini vagyok/szűz vagyok, de félek.

Olyan tüneteim is vannak/voltak:

-Hányás

-Alhasi görcsök

-a mellem színe barna lett a normál rózsaszín helyett, gyakran merev

-Sokkal nagyobb étvágy (mint kb, mikor menstruálok, és felzabálnám a hűtőt, de most szinte mindig)

-A menstruáció a 6.nap elmúlt, de sokkal tovább szokott tartani, de megkezdődött a hányás, és hopp hírtelen el is múlt.

-Mielőtt elmúlt reggel véresen keltem fel, a menstruációra fogtam, de utána nem volt egy csepp sem.

Nagy gondok vannak a fejemben, vagy normális, ha már arra gyanakodom, valami nincs velem rendben:(

Elkezdtek jelölgetni közösségi oldalakon teljesen ismeretlenek, egymás után négyszer, ezelőtt senki. Olyan mintha valaki már járkált volna a szobámba (pl: Nem gépeztem mert elbólintottam hányás után, és 1 és fél óra múlva nem jött ki a képernyőkimélő, ami fél órára van állítva-egyedül voltam itthon)

Mit tennétek? Anyának nem akarok szólni, mert ennek az egésznek én sem látok semmi alapját, de mégis ott az a kis'félsz'. 15L

2012. aug. 9. 17:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%

Menj el nőgyógyászhoz! Több tekintetben okosabb lennél! Nem hinném, hogy a tudtodon kívül megerőszakoltak volna, de legalább megnyugodnál, mert az orvos egyértelműen látná, hogy szűz vagy.

Hivatkozz anyukádnál nőgyógyászati gondra (hüvelygomba, stb.), hogy elmehess nődokihoz.

2012. aug. 9. 17:51
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha szűz vagy nem lehetsz az! Nyugi :)

de ettől független többi tünettel menj orvoshoz :)

2012. aug. 9. 17:51
 3/23 A kérdező kommentje:

Rendben! Lehet tényleg ez lesz, hogy megkörnyékezem egy nőgyógyászt, hisz annak több értelme lenne, mint egy terhességi tesztnek (viccesen hangzik, hisz szűz vagyok:D) Nyugtalan vagyok.

azt el felejtettem kérdezni, hogy a haskeménysége mitől alakulhat ki? Mintha lenne bent valami olyan kemény..

2012. aug. 9. 17:55
 4/23 A kérdező kommentje:
has keménysége*
2012. aug. 9. 17:56
 5/23 anonim válasza:
11%

Nem kell elmenned nőgyógyihoz. Lehet anyukád arra gyanakodna, hogy terhes vagy, vagy barátoddal/titkos barátoddal szexelni szeretnétek, és tabit akarsz felíratni. A Rossmannban olcsón lehet kapni terhességi tesztet. Olyan is van ami több darabos. Így ha az első tesztnek nem hiszel, van még. Csak arra vigyázz, hogy ne otthon dobd ki. Vagy, ha panelesek vagytok. Vidd ki a szemetet te!

Amúgy régen nem közeledtek ÚGY hozzád férfiak? Vagy anyukád nem ijesztett be nagyon azzal, hogy ne állj szóba idegenekkel, vigyázz magadra...tudod milyen sok a rossz alak, stb.?

6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy kicsit paranoiás? Lehet inkább azt kéne megkörnyékezni. Amúg ha sokat gondolsz a terhességre, a tested produkálhat tüneteket.
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van valami alapja a leírt dolgoknak. Akár slyos idegi elváltozás is állhat a háttérben. Főleg azért, mert olyasmiktől félsz /pld. terhesség/, ami a leírtak alapján teljesen kizárt. Alaptalan félelmeid vannak testi tünetekkel. Sürgősen menj el édesanyáddal orvoshoz. Mondd el neki az igazat. Ha szeret téged és félt, meg fog érteni.
2012. aug. 9. 17:57
 8/23 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem te csak beképzeled ezt az egészet :D

Egyébként tegnap nekem is bejött a képernyő kiemelő és én az ágyban ültem és néztem a tévét és hirtelen eltűnt,pedig egyedül voltam,csak észrevettem volna,ha valaki bejön :D szóval megtörténik ilyen is :)

*lehet,hogy egy szellem megerőszakolt :D *

2012. aug. 9. 17:58
 9/23 anonim válasza:

Ömm uccsó vagyok. Szerintem, ha anyud félt téged akkor felesleges a nőgyógyi, hogy méginkább féltsen.

Viszont vagy internetes fórumon írhatnál egy pszichológusnak. Vagy, ha anyagilag megengedheted magadnak fel is kereshetnél egyet.

Még az merült fel bennem, hogy nem lehet az, hogy elkezdted magadat kényeztetni :) és attól félsz? Lányoknál ez előfordul.

Remélem javul a helyzet! :)

2012. aug. 9. 17:59
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem lehetséges, soha nem voltam úgy fiú közelében. Élőben nem is láttam férfi nemiszervet. Hülye vagyok, hogy olyan dologtól félek, ami lehetetlen.
2012. aug. 9. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!