Félek, hogy terhes lehetek, úgy, hogy életemben nem szeretkeztem!?
Nem tudom leírni mitől félek, egyszerűen attól, hogy valaki álmomban olyat csinált velem amit ébren már nem tudok/elfelejtem/elkábított.
Nem bulizom/tini vagyok/szűz vagyok, de félek.
Olyan tüneteim is vannak/voltak:
-Hányás
-Alhasi görcsök
-a mellem színe barna lett a normál rózsaszín helyett, gyakran merev
-Sokkal nagyobb étvágy (mint kb, mikor menstruálok, és felzabálnám a hűtőt, de most szinte mindig)
-A menstruáció a 6.nap elmúlt, de sokkal tovább szokott tartani, de megkezdődött a hányás, és hopp hírtelen el is múlt.
-Mielőtt elmúlt reggel véresen keltem fel, a menstruációra fogtam, de utána nem volt egy csepp sem.
Nagy gondok vannak a fejemben, vagy normális, ha már arra gyanakodom, valami nincs velem rendben:(
Elkezdtek jelölgetni közösségi oldalakon teljesen ismeretlenek, egymás után négyszer, ezelőtt senki. Olyan mintha valaki már járkált volna a szobámba (pl: Nem gépeztem mert elbólintottam hányás után, és 1 és fél óra múlva nem jött ki a képernyőkimélő, ami fél órára van állítva-egyedül voltam itthon)
Mit tennétek? Anyának nem akarok szólni, mert ennek az egésznek én sem látok semmi alapját, de mégis ott az a kis'félsz'. 15L
Régóta kényesztetem magam már, talán 2 éve rendszeresen, olyan 13 évesen kezdhettem, ez teljesen kizárt.
Nagyon hülye vagyok: D
Egyébként bebeszélni magamnak semmiképp, mert erre az egészre barátnőmmel ma terelődött rá a szó, eddig végig az volt bennem,hogy 'beteg lettem, ezért hánytam, csak egy vírus'. Hírtelen most kombinálok.:)
terhes tuti nem vagy. viszont az ember be tud képzelni tüneteket. Gyakori olyan nőknél is aki nagyon szeretne már babát de nem sikerül...
Viszont téynleg nem normális hogy ilyeneken aggodsz meg hogy ugy érzed járt valaki a szobádban és hogy valamit csinál veled amig alszol. Valakivel kéne erről beszélni. Valószínüleg Anyukáddal kéne. Ez igy nem jó az tuti....
Szerintem is bebeszéled magadnak! Nyugi!
Viszont 100%-osan megértelek mert nekem 2 éve teljesen pontosan jött meg és most 6 napja késik pedig még én is szűz vagyok!!! :( Ez nagyon nyugtalanító érzés pedig igaziból tuti nem vagyok terhes (legalábbis remélem)!!!
Köszönöm szépen a válaszokat!=) Kicsit megnyugodtam, magamnak sem hittem el, de mégis valahogy bebeszéltem:)!
Természetesen 5-6 hónap múlva sem lesz pocakom, de délután már azt is elképzeltem, hogy fogom megszülni, és mi lesz a vezetékneve, ha nincs apja:D
Kicsit morbid:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!