Késik a menstruációm, ezek lehetnek okok? Többi lent! SOS
Figyelt kérdés
Terhes 10000%, hogy nem vagyok. Viszont múlt hónapban voltunk nyaralni és nem épp rendszeresen étkeztünk, konzerven éltünk, volt, hogy egész nap nem ettünk semmit. Hó végén megkaptam, hogy felvettek fősulira, azóta ilyen belső feszültség van bennem, és már ideges is vagyok, hogy miért nem jön meg, hisz pénteken megyek gólyatáborba. Feszül a mellem és néha olyan jóslóan fáj a hasam, de aztán elmúlik és nem fáj tovább. Rendesen 4.-én kellett volna megjönnie, lehet, hogy a sok idegtől és feszültségtől késik? Terhes tényleg nem vagyok, nem voltam együtt senkivel.
Köszönöm a segítséget!
2012. aug. 7. 09:55
1/6 anonim válasza:
Az étkezés meg a konzerv nem, az idegeskedés meg a meleg igen.
2/6 anonim válasza:
Igen, a szervezet a legkisebb eltérésre, feszültségre is reagál, ez teljesen normális. És még nem is késett sokat, úgyhogy nincs ok az ijedtségre.
3/6 anonim válasza:
Am. nekem az étkezésben való eltérésekre is rögtön reagál a menzesem... egyénfüggő. Sőt még attól is megváltozik, hogy egyik hónapban rendszeresen sportolok, a következőben meg ellustulok.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálok türelmesen várni.
2012. aug. 7. 10:07
5/6 anonim válasza:
fogytál is a rendszertelen étkezés miatt?nekem valszeg fogyás miatt 5 hónapja nincs rendes menstruációm,addig napra pontos volt,mivel szűz vagyok,és még nem akarok gyereket,az orvosok magasról tesznek rám,amúgy a stressz nagy hatással van a menstruációra
6/6 anonim válasza:
Ez még nem sok késés. Nekem volt olyan, hogy 3 hetet késett, valószínűleg a stressz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!