4 napja késik a menstruációm, terhes biztos nem vagy, nem szokott késni, már 2 éve rendesen jár, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
15/L2012. aug. 2. 12:00
1/5 anonim válasza:
Ha tőle kérdezel, akkor biztosabb választ fogsz kapni, mint itt bárkitől. :) Minden jót Neked! :)
2/5 anonim válasza:
2 éve van meg, ez semmit nem jelent. Nekem meg majdnem 9 éve és így se napra pontos, 2-3-4 nap eltéréstől nem kell ennyire betojni, főleg ilyen fiatalon még alakul a ciklus, változik a hossz, az erősség, a mennyiség. Jó volna egy biológiakönyvet fellapoznod.
3/5 anonim válasza:
kimaradt menzesz oka lehet a stressz, a nem megfelelő étkezés, (a terhesség) , a túlzott testmozgás, a hormonális egyensúlyban bekövetkezett változások (amit hormonális fogamzásgátlók okozhatnak) vagy a menopauza. :)
4/5 A kérdező kommentje:
első és utolsó köszönöm szépen :) végre 2-3 hét késés után megjött :) középső pedig csak nyugisan,amiért rákérdeztem nem jelenti,hogy nem lapozgattam biológiakönyvet,de viszont neked nem ártana egy illemkönyvet "lapozgatnod" ;)
2012. aug. 12. 01:36
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Nagyon örülök, hogy megoldódott ez a probléma! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!