Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik ennyit a menstruác...

Miért késik ennyit a menstruációm? Lehet az oka a véradás?

Figyelt kérdés
Mindig is ugrándozott a menszeszem, sose volt így beállva, de az utóbbi pár hónapban egészen "normális" lett, 31-35 nap volt egy ciklus, de a legjellemzőbb a 31-33 nap. Na most, ezek szerint már elsején meg kellett volna jönnie, vagy ha a leghosszabb is, 35 napos, akkor másodikán, de már ötödike van és sehol egy csepp vér. Múlt csütörtökön adtam vért egy fesztiválon, az igaz. Levettek tőlem asszem 4 decit. Amúgy mindig is vérszegény voltam, de már egy ideje vasat szedek és mérték a hemoglobin szintet, azt mondták, adhatok még, a súlyom alapján is épp a bűvös 50-es határon túl vagyok. (Kicsit rosszul is lettem amúgy a véradáskor, szédültem, meg hányingerem lett, le is sápadtam a dokik szerint, persze az lehet csak azért volt, mert nem ettem/ittam túl sokat a napokban.) Szóval a lényeg: mitől késhet a menstruáció? Már ebben az évben olyan szépen beállt, pár napos eltéréssel meg tudtam jósolni, h mikor jön meg, most meg itt állok, és nézek, h mi a fene van. Nem, nem vagyok terhes, nem is szexeltem az utóbbi időben, ez tehát kizárva. Régen volt cisztám, az igaz, de már egy ideje nincs. Meg az utóbbi hetekben - júlis közepétől kb - eléggé rendszertelenül eszem, egyszer túl sokat, pár napig nagyon keveset, ahogy épp lehetőségem volt. Van valami tippetek, tanácsotok?

2012. aug. 5. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
A rendszertelen evéstől is lehet, és még sok minden mástól. Biztosat csak orvos tud mondani.
2012. aug. 6. 06:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Régi kérdés,de ha valaki még olvasná,én is múlt héten adtam vért és késik.
2020. aug. 24. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!