Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg 3 hónapja a...

Miért nem jön meg 3 hónapja a menstruációm?

Figyelt kérdés

Nem lehetek terhes, mivel még szűz vagyok és nem is stresszelek miatta, csak már nagyon furcsa...

14/L

2012. aug. 1. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet az oka, nekem pl egy ciszta miatt nem jött meg 2 hónapig, mert akkor volt már hogy elnyomta a petevezetékem. Menj el nőgyógyászhoz!
2012. aug. 1. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Istenem ne legyetek már ekkora sötétek, hogy minden 14 éves kislányt orvoshoz zavartok, az elhajtja annyival, hogy ilyen korban még simán lehet kimaradás, ha 16 éves korig nem áll be normálisan, akkor kell nőgyógyászt felkereni.
2012. aug. 1. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem lehet mindig a fiatalságra fogni, ha egy rövid ideje menstruáló lánynak több hónapig kimarad a menstruációja! Több oka is lehet ennek, amit jobb lenne kizárni, és ezt csak orvos tudja!
2012. aug. 2. 06:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A Kérdező is írta, hogy neki is furcsa. Csak akkor tudna megnyugodni, ha orvos mondaná, hogy van-e valami baj vagy nincs. Remélem nincs, és soha nem is lesz!!! :)
2012. aug. 2. 06:36
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Az előző 2 válasz írója vagyok.

2012. aug. 2. 06:39
 6/6 anonim válasza:
100%
énis így voltam, hogy nem jött meg kb 3-4 hónapig aztán akik okosabbak voltak ilyen téren kérdezték h rendszeresen eszem-e mondtam h hát nem biztos mert fogyózom és mondták h ez miatt nem jön meg csak több havonta. Szóval rendszeresen egyél és hátha javul.:)
2012. aug. 2. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!