Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Késik a menstruációm. Mi...

Késik a menstruációm. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
16/L vagyok és eddig sosem maradt ki, 4 éve van meg.ugyan az elején furcsán, rendszertelenül jött meg de gondolom ez természetes. július végén kellett volna megjönnie. 2-3 nap reggel volt is nem sok,de annyi volt az egész.nem élek nemi életet, szűz vagyok. fogalmam sincs, hogy miért lehet ez.tudom orvoshoz kéne mennem de félek tőle (azt is tudom hogy nem kéne félnem, de mégis..).más kérdésekből illetve válaszokból annyit szűrtem le, hogy ciszta gyanúja áll fenn.nem tudom mit tegyek. július elején utaztam egy hétig és sokat idegeskedtem, most meg azért hogy mi lehet velem. ez is közre játszhat? vagy esetleg a rendszertelen táplálkozás?

2012. aug. 6. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindegyik közrejátszhat, még az időjárás is. De orvossal tényleg nem ártana beszélned, ne félj: nem esz meg+látott már olyat, ami neked van :D. Egy nő életében a rendszeres nőgyógyászati ellenőrzés éppen olyan fontos, mint a fogorvosi kontroll. Kérd meg anyukádat, hogy kísérjen el. Bátorság, hiszen nagylány vagy! :)
2012. aug. 6. 22:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg sok oka lehet, de ahogy az első válaszoló is írta, csak orvos tud biztosat mondani!
2012. aug. 7. 06:13
 3/4 anonim ***** válasza:
látogass meg egy nőgyógyászt,ennyi idősen tényleg ideje lenne elmenned,én is ilyen okból szántam rá magam,hogy elmenjek,elmész,kiderül,mi a bajod,aztán már nem fogsz parázni
2012. aug. 7. 08:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. aug. 7. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!