Menstruáció alatt milyen gyakorlatokat nem szabad csinálni tesi órán? 12/L
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy pl.gyertyaállást nem lehet.de mi bajom lesz ha csinálom? Mert amikor görcsöltem akkor elkezdtem tornázni ès az is benne volt.és nem lett semmi.mondanátok olyanokat amiket szigoruan nem lehet ?( ha van ilyen ) :)2012. aug. 5. 21:09
1/15 anonim válasza:
bármit lehet, csak a lányok erre szokták fogni, hogy nem tesiznek
2/15 anonim válasza:
azt csináld, ami jól esik. nyilván akiből úgy ömlik a vér mint a niagara vízesés annak nem fog jólesni ha futtatják, és ha megerőltető gyakorlatokat kell csinálnia. meg kell találni az egyensúlyt.
3/15 anonim válasza:
Bármit lehet csinálni és kell is mozogni,kevésbé fogsz görcsölni.!
Ahogy az első írta!
4/15 anonim válasza:
Tornázz! Nincsenek tiltott gyakorlatok vagy olyan amit nrm lehet. Én csupán arra szoktam figyelni, hogy ne erőltessem magam olyankor nagyon.
17/L
5/15 A kérdező kommentje:
A..csak olyan hülye gyakorlatoknál amik tesi m vannak..simán átázok.:S
2012. aug. 5. 21:20
6/15 anonim válasza:
Szökdelés,ugrálás nem javasolt a nőknek,így menstruáció alatt sem
7/15 anonim válasza:
Csak arra figyelj, hogy ne legyen nagyon megerőltető amit csinálsz!
8/15 anonim válasza:
Egyetlen gyakorlatot nem javasolnak menstruáció alatt, ez pedig a felülés. Semelyik másik gyakorlattól nem lesz semmi bajod.
9/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ! És a felüléstől mi lesz ?
Mert én azt is csináltam vagyis azt az úgynecezett hasprést.
2012. aug. 6. 08:54
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem tilos egyik gyakorlatot se végezni, max nem ajánlott. De ez végülis logikus. Nem biztos, hogy az ember lánya szívesen csinál akár gyertyaállás, akár terpesz bukfencet, miközben ömlik belőle a vér és még esetleg görcsöl is mellé. Főleg, ha vmi oknál fogva nem használhat v nem szereti a tampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!